luni, 4 iunie 2012

Despre asigurari...


Cautand ieri pe net informatii despre asigurari de tot felul am dat peste acest site: www.rca-ieftin.com. Tocmai ce mi.a expirat asigurarea la masina si as cam avea nevoie si de una de viata ( pacat ca nu pot gasi si pentru ceilalti participanti la trafic :D ) si una pentru calatorii. Site.ul despre care vorbeam mai devreme m.a ajutat destul de mult sa compar preturile dintre 12 cele mai importante firme care se ocupa de asigurari ( BCR, Asirom, Astra, etc.) si sa aleg una potrivita buzunarului meu. Dupa ce alegi asigurarea de care ai nevoie o primesti prin curier rapid si in Bucuresti dar si in restul tarii. 
O alta functie a site.ului o reprezinta si posibilitatea de a fi anuntat prin telefon in momentul in care iti expira polita. Doar introduci numarul de telefon iar ei te suna.

Un alt site extrem de util este http://www.appa-asigurari.ro. Acolo gasiti tot felul de informatii: ce sa faci in caz ca s.a produs un accident, campanii pentru promovarea incheierii asigurarilor etc.

Este recomandat sa aveti tot felul de asigurari (locuinta, maina, viata, sanatate) deoarece nu se stie niciodata ce se poate intampla. Poate avea loc un cutremur, o alunecare de teren, un accident de masina in tara sau in strainatate iar fara asigurare trebuie sa acoperiti toate costurile din propiul buzunar. Cazurile in care sunteti plecati in strainatate si aveti un accident de orice fel care necesita spitalizare sunt destul de greu de sustinut financiar deoarece costurile spitalizarii sunt incredibil de ridicate (si felul in care veti fi tratati este diferit de cel din Romania).

In ceea ce ma priveste asigurarea de viata am facut.o impreuna cu cea pentru masina. Asta insemnand ca se incaseaza asigurarea de viata doar daca mi se intampla ceva in masina (accident) si nu mai vad soarele inca o zi:) Asigurarea de calatorii care este mai mult una de sanatate in afara tarii am mai amanat.o putin pana in toamna cand voi avea nevoie de ea. Este utila in cazurile in care pleci din tara si ti se intampla un accident ( ex. Huidu ) .

2 comments:

Anonim spunea...

De evitat Astra, nu platesc despagubirile, sunt aproape de faliment. Am de recuperat 3 miliarde de mai bine de un an de la ei si sunt multi care au luat teapa cu milioane de euro.

Ilinca spunea...

@Anonim: wow, o gramada de bani. si nu i.ai dat in judecata?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com