luni, 9 aprilie 2012

Ochelarii si forma fetei

Desi nu exista reguli batute in cuie dupa care sa ne ghidam atunci cand alegem o pereche de ochelari trebuie totusi sa tinem cont de forma fetei. Fie ca ii consideram o necesitate, un moft sau un accesoriu ochelarii trebuie sa ne scoata in evidenta intr.un mod placut trasaturile fetei.

Daca ai avut suficient noroc incat sa te nasti cu o fata care are forma ovala tu nu ai nevoie de nici un sfat. Ti se potriveste orice pereche de ochelari si orice tunsoare.

Fata patrata

Daca ai fata patrata alege ochelarii cu rame ovale sau rotune. Evita ramele patrate, unghiulare sau negre. Poti sa te inspiri de la Demi Moore si Sandra Bullok. 

Fata rotunda

Alege lentile late, patrate. Evita ramele rotunde si alege ramele transparente in zona nasului. Cameron Diaz are fata rotunda.

Fata ascutita/in forma de inima

Sunt recomandate ramele subtiri, rotunde sau patrate. Cel mai potrivit model este cel tip aviator. Jennifer Aniston are fata in forma de inima si te poti inspira din stilul ei.

Fata alungita

Sunt recomandate ramele groase, mari si patrate care ofera un echilibru intre trasaturile fetei. Evita ramele mici, subtiri si subtile.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com