miercuri, 9 mai 2012

Versatile Blogger Award

Multumesc Maddy ca te.ai gandit la mine:* Esti o scumpa ca intotdeauna.

Bun, ideea e sa va spun 7 lucruri despre mine. Destul de complicat ma simt ca la un interviu unde sunt intrebata despre cele 3 puncte tari si 3 puncte slabe ale mele:))


1. Sunt o Balanta veritabila si incredibil de nehotarata. Cel mai neinspirat lucru pe care il poti face e sa ma pui sa aleg intre doua lucruri si sa imi dai foarte putin timp sa ma hotarasc.

2. Desi am acasa 3 pisici ( 2 fete si 1 baiat ) tare mult ne dorim si eu si ai mei un catel Yorkshire Terrier Toy:* Problema e ca rasa e foarte scumpa asa ca ma ofer voluntar sa adopt oricand un puiut de 2-3 luni. (P.S. Vorbesc serios!)

3. Ilinca este cel de.al doilea prenume al meu. Nimeni nu mi.a spus vreodata asa doar mama ma striga Ilinca atunci cand e ziua mea de Sf Ilie. Nu pot spune ca imi place foarte mult numele dar incerc sa ma obisnuiesc  cu el folosindu.l doar aici pe blog.

4. In fiecare an in a doua sau a treia zi de Paste merg cu ai mei la tara unde am copilarit desi casa au vandut.o bunicii mei in 1998. Mai avem cateva rude si prieteni pe acolo. Tare mult mi.ar placea sa am intr.o zi atatia bani incat sa le pot da celor care au cumparat.o cu conditia sa mi.o vanda si sa plece de acolo in 24 de ore. Simt ca acolo mi.am lasat toata copilaria.

5. Daca tot vorbim despre bani si case vreau ca intr.o zi sa locuiesc in California mai precis in Toluca Lake. Casele sunt exact ca in filme: cochete, fara gard, curte mare, gazon proaspat tuns. E absolut tot ce imi doresc in materie de locuinte.

6. Am carnet de conducere de cand am implinit 18 ani adica din 2005. Am condus de cel mult 3 ori, pana la Pitesti, pana la Ploiesti si din Militari pana in Stefan cel Mare. Recunosc ca sunt o fraiera dar la traficul din Bucuresti tare imi e frica sa nu produc un accident care sa se lase cu victime.   

7. Am o colectie impresionanta de oje, toate culorile, scumpe, ieftine nu conteaza atata timp cat imi place a mea e. Obsesia pentu oje o mostenesc de la mama mea . 

2 comments:

Maddy spunea...

M-ai omorat cu ce caine iti doresti :x mor dupa ei :x zici ca sunt de jucarie :D Poate o sa fim vecine in California daca ne auta Dumnezeu :D Pup tare tare!

Ilinca spunea...

@Maddy: normal ca o sa fim vecine vb aia "if you dream it you can do it". puuuup:*

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com