vineri, 6 iulie 2012

Review - Crema pentru ten gras cu tendinta acneica si Exfoliant purifiant delicat by Ivatherm

Hey there:) Astazi v.am pregatit un review 2 in 1 adica va voi prezenta Crema pentru ten gras cu tendinta acneica si Exfoliantul purifiant delicat de la Ivatherm. Am incercat produsele doua saptamani perioada in care am avut suficient timp pentru a imi face o parere despre ele.


In stanga este Crema pentru tenul gras cu tendinta acneica iar in dreapta este Exfoliantul purifiant



Vom incepe mai intai cu crema pentru tenul gras cu tendinta acneica. Aceasta vine intr.un tub de 30 ml si poate fi gasita pe site.ul Ivatherm la pretul de 42.63 de lei. Este o crema reparatoare care regleaza secretia de sebum dar in acelasi timp hidrateaza pielea. Atenueaza roseata, iritatia, bacteria care sta la baza aparitiei cosurilor. Contine: acid salicilic, acid lactic, ulei de Maleluca, triclosan, octopirox, ulei de Karite. Se aplica dimineata si seara pe pielea curata si constituie o baza ideala de machiaj.

Am folosit.o conform instructiunilor dupa ce am aplicat gelul exfoliant. Am observat ca mi.a redus putin roseata si sebumul. Cosuri nu prea am dar ar fi fost foarte utila in perioada pubertatii asa ca o recomand adolescentilor si celor care au probleme cu cosurile indiferent de varsta. Poate fi folosita si in timpul administratii tratamentelor impotriva cosurilor.

Ca baza pentru machiaj s.a descurcat foarte bine. A impiedicat sebumul sa mai iasa la suprafata asa ca fata nu mi.a mai stralucit. Asta este o problema frecventa la mine indiferent de fondul pe care il folosesc sau de pudra matifianta.

Pentru mine nu a fost genul de crema care iti da senzatia de piele catifelata ci de piele uscata. Prefer sa aplic fondul de ten dupa o astfel de crema pentru ca am impresia ca nu o sa imi mai luceasca pielea dupa cateva ore:))

Al doilea produs pe care l.am incercat a fost exfolianul purifiant delicat. Este recomandat pentru pielea sensibila, grasa sau mixta. Tubul are 100 ml si il gasiti la pretul de 41.85 lei.

L.am aplicat de maxim doua ori pe saptamana deoarece nu am vrut sa imi irit tenul (asa este si recomandat) . Microparticulele exfoliante m.au ajutat sa imi simt tenul curat si fin la atingere.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com