miercuri, 11 iulie 2012

Review - UNA Anti - Aging eye cream si Joviale fond de ten by Ivatherm

Am ajuns la finalul campaniei trender de testare a produselor Ivatherm. Prima postare o gasiti aici, a doua aici, a treia aici iar cea de astazi este ultima. Pentru ziua de azi v.am pregatit un review pentru crema contur de ochi anti-aging UNA si pentru fondul de ten Joviale ambele de la Ivatherm. crema a fost testata de mama mea iar fondul de ten l.am imprumutat si eu de la ea.




UNA Anti - Aging eye cream 

Odata cu trecerea timpului chestiile alea numite "riduri" si urate de toata lumea isi fac aparitia. Pentru prevenirea/tratarea corecta a lor este foarte important sa folosim crema potrivita tipului de ten si varstei. De exemplu pentru o persoana care are 35 de ani TREBUIE sa foloseasca o crema pentru varsta de 35 de ani nu mai mult nu mai putin.

Cum actioneaza UNA Anti - Aging eye cream?

Aceasta crema contine celule stem care ajuta pielea sa se regenereze si sa umple ridurile. Reduce vizibil adancimea si numarul ridurilor laba gastei, creste luminozitatea tenului si reda supletea si finetea pielii mature.

Cum se foloseste?

Se aplica seara si/sau dimineata pe pielea curata din jurul ochilor.

Ce parere are mama mea?

Adevarul este ca i.a placut. A folosit.o si dimineata si seara conform instructiunilor si a observat o foarte mica schimbare, nimic spectaculos. Probabil dupa o utilizare mai indelungata se vor observa schimbari majore. I.a placut foarte mult faptul ca nu contine parfum si este o baza excelenta pentru machiaj.




Fond de ten Joviale pentru piele sensibila nuanta 02

Fondul de ten Joviale cu SPF 15 asigura un machiaj cu aspect natural cu acoperire medie. Nu contine parabeni sau parfum iar pigmentii sunt 100% naturali. Este tolerat chiar si de tenul foarte sensibil protejandu.l de poluarea din atmosfera, deshidratare si de ultraviolete. 

Cum se foloseste?

Fondul de ten se aplica dupa curatarea tenului si aplicarea unei baze de machiaj hidratante. Se poate aplica cu ajutorul degetelor sau cu pensula din centrul fetei spre exteior cu miscari circulare.

Ce parere avem noi?

Nu ni s.a parut a fi un fond de ten foarte lichid. De intins se intinde foarte bine cu pensula, cu degetele nu am incercat (nu mi se pare igienic si nici nu se intinde prea bine) iar acoperirea este medie. Rezista foarte bine chiar si la temperaturile ridicate de zilele trecute. Ne.a placut foarte mult faptul ca are factor de protectie solara. Nu isi merita deloc pretul destul de ridicat.


Cele doua produse le puteti gasi pe site.ul Ivatherm. Crema anti - aging costa lei 88.35(flacon 15ml) iar fondul de ten costa 71.30 lei (flacon 30ml).
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com