luni, 26 noiembrie 2012

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2Hey there:) A trecut enorm de mult timp de la ultima postare dar n.am avut nici timpul si nici cheful necesare unei postari, in schimb mi.am facut joia trecuta timp sa merg la film.

Am ales sa vad Breaking Dawn 2 si sincer chiar n.am regretat. Dintre toate cele 5 filme ultimul a fost cel mai bun. Asta au crezut chiar si iubitii tarati la film de iubitele lor. Au fost si momente funny, momente penibile cum ar fi cearta dintre Bella si Jacob in privinta poreclei pe care el i.a dat.o lui Renesmee dar si momente tensionate. Oricum cel mai mult am apreciat faptul ca Maddy cea care a citit cartile si mi le.a si povestit nu mi.a spus adevarul despre ultima batalie dintre vampiri deoarece chiar ar fi stricat tot farmecul filmului. Thx scumpa:*

Mi.ar fi placut sa introduca si faza cu "Jacob my son" dar a fost o replica a lui Jacob care era ceva de genul "Acum trebuie sa iti spun tata?". Ultima batalie a fost foarte intensa si cu foarte multe personaje cheie moarte si m.a tinut efectiv cu sufletul la gura!

Sincer chiar vi.l recomand dar daca nu ati citit si cartile mergeti cu cineva care le.a citit. De exemplu am avut nevoie de informatii la faza cu moartea lui Seth/Alpha:)) 
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com