joi, 12 ianuarie 2012

Products I Regret Buying


De.a lungul timpului printre produsele cumparate am avut parte si de cateva produse care m.au dezamagit. Acestea sunt produse pe care eu nu le voi mai cumpara si a doua oara.


Primul produs este un balsam leave-in de la Avon. Teoretic balsamul trebuie aplicat dupa spalarea parului si nu necesitat clatire. Am respectat instructiunile aplicandu.l dupa spalare dar a doua zi a trebuit sa ma spal din nou pe cap. Parul a inceput sa se ingrase imediat dupa uscare. Mare dezamagire:(




Am primit acum ceva timp doua creme depilatoare de la prestige. Problema cu ele este simplul fapt ca acestea rup firul de la jumatatea lui.



Acesta este un ulei hidratant de corp cu extract de masline de la Avon. adevarul este ca hidrateaza pielea dar nu imi place faptul ca are pulverizator, sticla s.a ingalbenit iar cand il aplic pielea ma ustura ingrozitor.





Urmatoarele doua produse sunt de la Amway. un gel de dus care pentru mine miroase ingrozitor si nu stiu cum sa fac sa il termin mai repede si un roll-on. Roll-on-ul isi face datoria dar produsul curge din recipient si este necesar sa il spal dupa fiecare utilizare. Probabil nu toate recipientele sunt la fel dar eu siguar am avut ghinion:(


Ultimul produs de pe lista este crema de galbenele Melkfett. Nu este un produs care m.a dezamagit doar ca nu imi place faptul ca nu intra in piele nici macar dupa 8 ore. Daca ma dau cu ea pe maini nu pot sa mai ating ceva pentru ca imi ramane o pelicula grasa pe locul aplicat. Sunt totusi multumita de felul in care hidrateaza pielea aceasta ramanand foarte fina dupa aplicare. O folosesc atat pentru maini cat si pentru fata cu cateva ore iar inainte de culcare o dau jos. Este totusi un produs pe care intentionez sa il mai cumpar.        

My TOP 10 2011 songs

Anul 2011 tocmai s-a terminat. Unii artisti au avut succes altii au disparut de pe piata muzicala iar altii tocmai s-au lansat. Topul cuprinde melodiile pe care le-am ascultat cu placere si mi-au placut cel mai mult.


  1. Rihanna – Man down
  2. Guess Who - Tot mai sus
  3. Don Omar ft Lucenzo - Danza Kuduro
  4. Pitbull - Rain over me ft. Marc Anthony
  5. Vunk feat. Antonia – Pleaca
  6. Adele - Someone like you
  7. Corina - No Sleeping
  8. Shakira - Loca
  9. Smiley - Dream girl
  10. Joe Jonas - See no more

Pentru ocuparea primului loc a fost o adevarata batalie dar Rihanna a castigat. Ultimul loc este insa ocupat de Joe Jonas. Din punctul meu de vedere este singura melodie de pe noul sau album care chiar a avut succes. Din cate am citit pe net fanii nu prea au cumparat albumul sau bilete la concerte iar Joe a fost nevoit sa isi anuleze o parte (sau toate) din concerte. Probabil cat de curand va disparea de pe piata muzicala.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com