miercuri, 28 martie 2012

Review - Bigudiuri calde Remington


Descriere:

Trusa bigudiuri cu incalzire instant dubla protectie, incalzire rapida 2 minute. 20 de bigudiuri din catifea cu prindere usoara, 4 bigudiuri mici, 10 bigudiuri medii, 6 bigudiuri mari, invelis de teflon anodizate. Fara pierdere de caldura cu capacul deschis, inele de legatura reci, tehnologie de prindere cu clipsuri cu pornire rapida, clips incorporat, indicator luminos pornit/oprit, capete reci la bigudiuri, conditionare ionica cu efect antistatic, miez de ceara pentru pastrarea caldurii si pentru un onduleu de mai lunga durata, cablu de alimentare 1.8m.

Eu le folosesc pe cele mai mari la radacina, cele medii la mijloc iar cele mici foarte rar la varfuri. Dupa ce ma spal pe cap il usuc cat de cat aplic un protector termic apoi rulez parul si le tin 5 -10 minute. Folosesc si un strop de fixativ pentru o mai buna sustinere. Oricum dupa o noapte buclele arata mult mai natural.

Inainte de a fi utilizata trebuiesc incalzite timp de 15 minute dupa care se ridica capacul si se lasa la racit un minut.

Avantaje:
  • in maxim 20 de minute coafura este gata
  • parul este mai matasos si mai stralucitor
  • le poti lua cu tine oriunde
  • buclele sunt naturale
Dezavantaje:
  • agreseaza parul (intr.o masura mai mica)
  • daca nu sunt manuite cu atentie clipsul lasa o urma pe par
Le recomand tuturor persoanelor care isi doresc bucle rapide si naturale.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com