vineri, 6 aprilie 2012

Pixie Shoes ( Recomandarea lunii Aprilie )



''Iubim pantofii...Ii admiram, ravnim la ei, ii ingrijim si adoram sa ii purtam. Nu ne place sa lasam vreo pereche neglijata. Ne intristeaza pantofii facuti doar pentru a fi vanduti, din care nu transpar magia sau dragostea cu care au fost executati.

Cand am realizat toate aceste lucruri, a venit firesc si ideea: sa ne facem singure pantofi.

Vazand ca am reusit, ca ne plac si ne simtim bine in ei, ca suntem admirate, am zis "De ce nu am incerca sa ii atingem si pe altii cu magia pantofilor nostri?"...Si a stfel s-a nascut : Pixie Shoes.

Nu este un nume ales la intamplare, doar pentru ca suna bine. Aici este vorba de magie. Pantofii facuti manual, cu grija si dragoste, sunt magici. Inainte de a pleca de la noi inspre noii proprietari vor fi presarati cu praf de zane pentru a incanta zilele celor ce ii vor purta..." ( Sursa Pixie Shoes ).

Recunosc public faptul ca sunt fascinata de magie, zane si de tot ceea ce tine de basme. Ceea ce mi.a atras atentia asupra acestei colectii este faptul ca in spatele fiecarei perechi de pantofi este cate o poveste.

Fiecare pereche de pantofi este realizata manual special pentru fiecare persoana care plaseaza o comanda in termen de 10 zile lucratoare. Exista si mici dezavantaje atunci cand alegem sa comandam pantofii realizati manual deoarece pot exista abateri de cativa milimetri sau diferente mici de culoare intre pantofii din aceeasi pereche.

Pentru mai multe informatii puteti sa acceasati site.ul aici sau sa trimiteti un mail la una dintre urmatoarele adrese: comanda@pixieshoes.ro sau pixieshoes@ymail.com.

Dupa o introducere atat de lunga hai sa trecem la treaba si sa va prezint Colectia primavara - vara 2012 Pixie Shoes:

Jun
Chloe
Vera
Kay
Laure
Isabel
Alice
Lily
Zinaida
Zoya
Daisy

Daca v.au placut pantofiorii nu uitati sa vizitati site.ul si sa plasati o comanda, doua, trei... :)
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com