vineri, 16 martie 2012

Libris.ro si Cargus sau...

...cum astepti curierul sa urce 6 etaje in 40 de minute dupa ce a sunat la interfon.

Saptamana trecuta am primit un telefon de la bunica mea care vroia sa ii comand cartea Codul Bibliei de Michael Drosnin online. Dupa indelungi cautari am gasit.o in sfasit pe site.ul librariei Libris si la reducere. Lucky her:)) Am comandat.o, am primit confimarea comenzii iar a doua zi vineri am primit si confirmarea expedierii comenzii si mentiunea ca va primi cartea in 24 de ore maxim 48.

A trecut ziua de joi, vineri, sambata, duminica si luni. Marti in schimb imi da iar telefon sa ma intrebe daca nu am primit cumva un mail ceva de la Libris in legatura cu comanda. Ii spun ca nu si ii dau nr de telefon pe care l.am primit in mailul cu confirmarea comenzii, numar la care nu a raspuns nimeni. Miercuri iar ma suna sa ma intrebe daca am auzit vreodata de firma de curierat Cargus deoarece a sunat.o curierul la interfon acum vreo 30 de minute si nu mai urca.

Ce se intamplase de fapt? Curierul a sunat.o prima oara sa ii spuna ca e pe drum iar cand a ajuns la scara a sunat a doua oara la interfon. Bunica mea i.a deschis usa de la intrarea in scara si a asteptat. 5, 10 15 minute pana s.a plictisit si s.a hotarat sa coboare sa vada ce se intampla ( in timpul asta a mai vorbit si cu mine vreo 10 minute). L.ar fi sunat saraca pe curier dar fiind un pic atehnica si avand ceva probleme cu ochii nu a avut cum.

A iesit din casa, s.a uitat la cutia de scrisori si a iesit si in fata blocului. Norocul ei a fost ca in loc sa o ia in dreapta a mers in stanga. La vreo 20 de metri de scara blocului ghici ce? Curierul ii facea semne agitat din mana. A stat ca fraierul 40 de minute pe langa masina ca nu a gasit loc de parcare dar n.a fost in stare sa ii dea un telefon bunicii sa ii spuna ca o asteapta afara.

Uite asa ajunge o comanda in 6 zile desi ar fi trebuit sa ajunga vineri maxim luni in cazul in care Cargus ar avea angajati competenti si nu ar lucra in weekend. Si inca ceva pentru cei de la Libris angati pe cineva care sa raspunda la telefoane!!!
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com