marți, 6 martie 2012

DIY: Homemade Beauty Products


Tratament cu maioneza pentru pielea uscata

Pentru o singura aplicare avem nevoie de 2 linguri de maioneza si o lingura de ulei pentru bebelusi. Se combina cele doua ingrediente iar pasta obtinuta se aplica pe fata lasand sa actioneze timp de 20 de minute. Se clateste fata bine cu apa calduta.

Tratament revigorant cu miere si avocado pentru par

Pentru o singura aplicare avem nevoie de un avocado mediu curatat de coaja si 2 linguri de miere. Se amesteca cele doua ingredienta intr.un castron, se aplica masca pe par si se lasa sa actioneze timp de 20 - 30 de minute. Parul se spala normal.

Lotiune tonica cu albus de ou si lamaie

Pentru o singura aplicare avem nevoie de sucul de la o jumatate de lamaie si un albus. Se bat cele dou ingrediente pentru 3 minute. Lotiunea se aplica direct pe fata evitand zona ochilor. Se lasa sa actioneze timp de 30 de minute api se clateste cu apa calda.

Intaritor de unghii cu ulei vegetal

Pentru 20 - 30 de aplicari avem nevoie de 2 linguri de ulei de ricin, 2 linguri de sare si o lingura de ulei din germeni de grau. Toate ingredientele se amesteca intr.un shaker care se agita inainte de fiecare folosire. Se maseaza o mica cantitate pe fiecare unghie si se lasa sa actioneze timp de 3 - 5 minute. Se sterg apoi unghiile cu un disc demachiant.

Balsam de buze cu miere si unt de cacao

Pentru 100 de apicari avem nevoie de 2 linguri de ulei de masline, 1/2 lngura de miere, 3/4 ceara de albine data pe razatoare, 1/2 lingura de unt de cacao pur, ulei aromat la alegere si o capsula de vitamina E. Intr.o mica craticioara se incalzeste uleiul impreuna cu mierea, ceara si untul de cacao la flacara mica pana se topesc. Se ia cratita de pe foc si se lasa la racit timp de 2 -3 minute dupa care se adauga uleiul aromat si vitamina E apoi se toarna in mici containere.

Exfoliant de corp cu sare de mare

O lingura de sare de mare si o jumatate de ulei pentru bebelusi se amesteca impreuna intr.un castron apoi se toarna intr.un borcan. Se lasa timp de 24 de ore dupa care aplica pe partile corpului care se doresc a fi exfoliate masand usor pentru cateva minute apoi se spala. Se tamponeaza pielea pana se usuca.

Masca revitalizanta cu albus de ou, castravete si avocado

Pentru o singura aplicare avem nevoie de jumatate de cana cu castravete taiat, jumatate de cana cu avocado taiat, un albus de ou si doua linguri de lapte praf. Toate ingredientele se amesteca intr.un blender pana se formeaza o pasta fina. Masca se aplica pe fata si pe gat olosind miscari circulare. Se lasa masca sa actioneze timp de 30 de minute sau pana se usuca. Se spala fata si gatul cu apa calda apoi cu apa rece. In cazul in care masca este preparata cu mult timp inainte de aplicare aceasta se pastreaza in frigider pana la 30 de minute.

Emolient de maini cu zahar brun

Pentru o singura aplicare avem nevoie de 1/4 cana cu zahar brun si ulei pentru bebelusi. Cele doua ingrediente se amesteca pana se formeaza o pasta. Se aplica emolientul ca o crema timp de un minut apoi se clateste cu apa calda.

Masca pentru fermitate cu piersici si albus de ou

Avem nevoie de o piersica curatat de coaja si un albus de ou. Piersica si albusul se pun intr.un blender pana se formeaza o pasta fina. Masca obtinuta se aplica pe fata si se lasa sa actioneze timp de 30 de minute. Se clateste fata cu apa rece.







 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com