marți, 10 aprilie 2012

Machiajul permanent



Machiajul permanent este de fapt un tatuaj care ajuta la corectarea unor defecte ale fetei. Chiar daca se spune ca este permanent acesta rezista doar cativa ani. Realizarea machiazului permanent se face ca si in cazul unui tatuaj cu un aparat special care introduce coloranti in stratul superficial al epidermei, coloranti care rezista in functie de organism intre 8 luni si 7 ani.

Tatuarea nu este dureroasa deoarece zona este anesteziata obligatoriu deoarece exista posibilitatea ca pesoana tatuata sa clipeasca de durere sau sa miste buzele din acelasi motiv. Realizarea unui astfel de procedeu poate dura chiar si doua ore cateodata fiind nevoie si de mai multe sedinte pana se ajunge la rezultatul dorit.

Machiajul permanent are si avantaje dar si dezavantaje. El este util persoanelor ocupate, celor care au probleme cu sprancenele pensate in exces, au cicatrici sau pur si simplu nu vor sa se machieze in fiecare zi. Cel mai mare dezavantaj este faptul ca indepartarea lui se face cu ajutorul laserului. Indepartarea machiajului permanent din zonele cu fire de par (sprancene) distruge ireversibil radacina acestora.

O alta mare problema o repezinta si schimbarea nuantei injectate. In timp nuanta de rosu poate deveni verde sau negru iar o linie neagra poate deveni mov sau verde.

Inainte sa faceti acest pas fiti sigure ca este ceea ce va doriti. Nimeni nu va poate garanta ca in timp culorile sau forma vor ramane aceleasi.

Iata cateva exemple de machiaj permanent:

Exista si cateva machiaje permanente prost realizate:
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com