joi, 15 martie 2012

Renunta la televizor in 3 pasi


Astazi am realizat ca avem cele mai proaste emisiuni TV in intervalul 17-19 si nu numai. Efectiv m.am saturat sa vad toate pitipoancele si moderatorii lipsiti de bun-simt care mai au putin si isi bat invitatii.

1. Acces Direct. Marea majoritate a invitatilor sunt pitipoance iar subiectele de"un real interes" ce operatii si.a mai facut X, cu cine s.a mai cuplat Y. Simona Gherghe rabufneste foarte usor daca unul dintre invitati nu este de acord cu ea sau daca o contrazice si se vede clar pe fata ei daca simpatizeaza sau nu invitatul.

2. Happy Hour - Maruta. De fapt el este motivul pentru care renunt oficial sa ma mai uit la emisiunea lui. M.am saturat sa o vad tot timpul pe Ioana Tufaru mai nou Calugareanu cum este jignita de Maruta, sa vad cum este promovata pe fata "minunata" lui sotie si farsele de doi lei pe care nu le gusta nimeni. In emisiunea de ieri am crezut clar ca la un moment dat ii va trage cel putin o palma Ioanei care are un contract semnat cu ProTv.ul (ei i.au pus dinti, i.au platit operatia) dar Maruta probabil si.a imaginat ca e in locul lui Sarbu si da bani din propriul buzunar. Plus ca mai nou a facut.o vedeta si pe tanti Gica de la spatii verzi pe care daca as avea.o ca sefa numai in gura i.as da.

Maruta s.a schimbat foarte mult de cand a plecat de la TVR, a devenit nesuferit si cam nesimtit. Chiar imi e dor de emisiunile pe care le facea Teo.

3. Un show pacatos. Doua asistente platite sa nu faca nimic doar sa spuna prostii, Capatos si unu care se baga cateodata in discutii cu invitatii ca musca in lapte si caruia de foarte multe ori prezentatorul ii spune sa taca. Aceleasi piti de la Acces Direct doar ca aici isi dezvolta un pic mai mult povestile. Ah si cateodata mai avem parte si de putina pornografie.

In concluzie daca ma uit la televizor nu am ce sa vad in afara de Cronica Carcotasilor. Este singura emisiune unde nu sunt promovate nulitatile si divele de carton iar prezentatorii au replici inteligente si haioase. 
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com