marți, 11 septembrie 2012

Trenduri toamna 2012 - Make-up

Sezonul acesta este unul inedit deoarece make-up artistii nu ne obliga ce nuante ale fardurilor sa alegem sau cat de groase ar trebui sa fie sprancenele. In sezonul acesta se poarta foarte mult tenul mat spre deosebire de sezonul trecut cand era popular tenul care stralucea de sanatate.

In ceea ce priveste sprancenele naturaletea este cea mai apreciata. Naturaletea se refera la faptul ca trebuie urmata linia sprancenelor fara a ncerca sa obtinem o anumita forma prin creionare. Sezonul acesta sunt mai subtiri decat anul trecut cand se purtau cele foarte groase. In prezentarile de moda de anul acesta s-a observat o mare diferenta in ceea ce priveste culoarea parului si cea a sprancenelor in sensul ca modelele care aveau paul brunet aveau sprancenele foarte deschise la culoare.

Ochii beneficiaza in acest sezon de o paleta restransa de culori. Se poarta nuante cenusii, brun, argintiu, albastru, kaki, verde, portocaliu intens si alte nuante specifice sezonului rece. Se poarta de asemenea si smokey eye in culori intense.

Buzele vor fi foarte colorate sezonul asta. Se poarta rujul rosu, visiniu, culori metalice, roz, nude, caramel. Textura va fi mata, lucioasa si sidefata.








 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com