vineri, 7 septembrie 2012

Experiment Co-washing



Hey there! Va mai aduceti aminte postarea in care va vorbeam despre Co-washing? Daca nu, dati repede o fuga pana aici. De cand am scris.o a trecut un pic mai mult de o luna timp in care am pus metoda in aplicare iar acum va pot spune cum a functionat pentu mine.

Din start trebuie sa recunosc faptul ca nu am rezistat sa imi spal parul patru saptamani la rand fara sampon. Primele doua saptamani l.am spalat doar cu balsam apoi si cu sampon si cu balsam. Am fost foarte suprinsa sa observ faptul ca si balsamul curata foarte bine. Am fost tentata la inceput sa folosesc ceva mai mult balsam decat de obicei deoarece nu facea spuma suficienta si aveam impresia ca nu reusesc sa spal tot parul.

Dupa doua saptamani parul meu era mai moale, nu se electriza si avea tendinta de a sta mai drept. Singurul inconvenient este faptul ca bretonul care si asa se ingrasa destul de repede acum nu mai statea deloc si nu puteam sa il iau cu peria deoarece firul de par era prea moale si nu mai statea cum trebuia.

Recomand totusi tratamentul persoanelor vopsite in culori care ies foarte repede din par (nuantatoare, nuante de rosu in general), vara cand parul se usuca natural deoarece aerul cald al foehn.ului il poate arde cu usurinta. Trebuie totusi sa va obisnuiti cu senzatia de par care nu “scartaie” de curatenie desi el este curat.

Voi mai reveni la aceasta metoda dar voi alterna o saptamana doar balsam, o saptamana si balsam si sampon deoarece am observat ca mi se pastreaza mai bine nuantatorul si nu mai curge atat de mult.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com