luni, 20 august 2012

Recomandarea lunii August - Passion Shoes


Suntem intr.o alta luna a anului iar asta inseamna ca e timpul pentru o noua recomandare. Pentru luna aceasta m.am gandit sa va recomand site.ul celor de la Passion Shoes. Acolo puteti gasi pantofi pentru dans (tango, salsa, balet) dar si imbracaminte pentru salsa, balet, yoga, dans sportiv.

Asa cum spun si cei de la Passion Shoes site.ul lor s.a nascut din pasiunea pentru tango. Pe langa pantofii pentru tango putem sa mai gasim si pantofi pentru salsa sau balet. Cel mai interesant lucru este faptul ca putem sa cumparam pantofi sau ghete, cizme pe care sa ii purtam si pe strada, modele inspirate de pantofii de dans.

Pantofii de tango sunt fabricati manual in Argentina - tara tango.ului - din piele de foarte buna calitate, sunt foarte comozi si usori. Pantofii de salsa pot fi folositi pentru dansuri latine si de salon. Datorita tocului foarte solid sunt stabili si pot fi purtati la toate cursurile e dans. Pantofii care nu se adreseaza dansatorilor au fost alesi dintre cei de dans care pot fi purtati si pe strada.

Pantofi pentru tango

Pantofi pentru salsa

Pantofi care pot fi purtati si pe strada
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com