luni, 18 iunie 2012

Femeia din viata mea...



Cu femeia din viata mea eu impart tot: sfaturi, probleme, secrete pentru ca ea este MAMA. Este unul dintre cei doi oameni din viata mea care ma iubesc neconditionat, imi doresc doar binele, stiu ca pot avea incredere in ei si in sfaturile pe care mi le dau si pentru care eu as da ani din viata mea. 
In privinta ritualurilor de frumusete ea este cea care m.a invatat secretul aplicarii cremei pentru ochi, m.a invatat cum sa ma epilez corect, mi.a explicat de ce nu este bine sa folosesc lama, mi.a explicat ca este foarte important sa ma dau cu crema pe gat si pe maini. Felul in care am grija de pielea mea in ziua de azi la 24 de ani are stransa legatura cu toate sfaturile pe care le.am primit de la ea inca din adolescenta.
Si eu la randul meu am invatat.o cum sa isi aplice fondul de ten, cum sa isi contureze sprancenele cu creion sau cu fard.

In momentul in care a inceput campania organizata de Ivatherm in colaborare cu Trender am stiut clar ca mama este persoana care merita un rasfat din partea mea cu ajutorul celor doi organizatori. Atunci cand i.am ales produsele m.am gandit la tipul ei de ten si la nevoile acestuia. 

Vineri (15iunie) dimineata am primit telefon de la curier si in sfarsit a sosit mult asteptatul colet. Nu ma asteptam sa ajunga atat de repede de la Timisoara la Bucuresti avnd in vedere faptul ca Trender expediase coletele catre firma de curierat cu mult mai putin de 24 de ore inainte sa il primesc. A fost o surpriza foarte placuta si le multumesc pentru profesionalism.

Hai sa vedem si niste poze:)




Pentru mine am ales o crema pentru tenul gras cu tendinta acneica si Ivapur gel exfoliant. Mamei i.am ales un fond de ten pentru piele sensibila si o crema anti-aging contur de ochi. Acum sa vedem daca sta sau nu la pozat, la mama ma refeream:)) Pe langa cele 4 produse pe care le.am ales eu am mai primit si doua ape termale una pentru mine si una pentru ea.

Urmeaza ca in saptamanile viitoare sa testam produsele apoi sa facem cateva review.uri. Primul dintre ele va fi cel despre apa termala deoarece este cea care necesita cel mai putin timp pentru testare.

O intrebare de final: Voi ce lucruri ati invatat de la mamele voastre?
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com