vineri, 4 mai 2012

Topul ingredientelor naturale


In ultimii ani produsele care contin ingrediente naturale castiga tot mai mult teren in fata celor sintetice. Companiile producatoare de cosmetice cu ingrediente naturale modifica formulele acestora pentru a le maximiza eficienta. Iata cateva dintre cele mai eficiente ingrediente naturale folosite in producerea cosmeticelor bio:

Lanolina


Lanolina (grasime de oaie) este o crema uleioasa produsa de pielea oilor. Se regaseste mai ales in creme de fata, balsamurile de buze si balsamuri de par. Este recomandata tenului matur si celui uscat.

Uleiul de jojoba

Uleiul de jojoba este obtinut din arborele jojoba si este foarte asemanator sebumului produs de pielea omului. Este recomandat tenului gras si normal.

Untul de shea

Untul de shea contine grasimi nesaturate, vitaminele E, D si A si alantoina. Datorita beneficiilor asupra pielii este recomandat tuturor tipurilor de ten.

Uleiul de masline

Este bogat in vitamine si antioxidanti astfel incat previne imbatranirea pielii. Este recomandat tenului tanar, normal si gras.

Uleiul de avocado

Combate arsurile solare, petele provocate de imbatranirea tenului sau de la soare, psoriazis, eczeme. Este recomandat oricarui tip de ten.

Uleiul din seminte de struguri

Find foate bogat in antioxidanti ajuta la mentinerea elasticitatii, a unei complexitati uniforme si lupta impotriva imbatranirii. Este recomandat tuturor tipurilor de ten.

Uleiul din seminte de susan

Protejeaza pielea de soare, regenereaza celulele, combate ridurile, se absoarbe usor, nu astupa porii. Este recomandat oricarui tip de ten.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com