miercuri, 7 martie 2012

6 Bad Beauty Habits You Need To Break

Se spune ca omul are nevoie de fix 21 de zile pentru a isi forma un nou obicei. O perioada de timp relativ lunga dar frumusetea merita orice sacrificiu.

Pentru a avea o piele frumoasa si sanatoasa evitati sa:

1. Folositi pensule murdare


Cu ajutorul unei pensule curate produsul de machiaj se aplica mult mai usor dar de asemenea tine si bacteriile la distanta. Unul dintre semnele faptului ca folosesti o pensula murdara il reprezinta aparitia cosurilor in zona obrajilor.

2. Dormiti fara sa va demachiati


Oricat de tentant ar parea patul la ora 3 dimineata nu va lasati pacalite. In timpul somnului fata nedemachiata se freaca de perna iar aceasta impinge si mai adanc machiajul in piele ceea ce duce la aparitia acneei.

3. Nu inlaturati complet machiajul ochilor


Creionul kohl are tendinta de a fi extrem de greu de inlaturat de aceea trebuie sa insistati. Ceea ce ramane in urma demachierii mai ales in zona ochilor care este incredibil de sensibila poate duce la formarea ridurilor premature.

4. Exfoliati pielea in exces


Este foarte adevarat ca este indicata exfolierea o data sau de doua ori pe saptamana pentru a inlatura pielea moarta si pentru a obtine o piele mai catifelata. Totusi exfolierea in exces mai ales a fetei poate duce la aparitia punctelor albe de grasime de care este foarte greu de scapat.

5. Uitati sa folositi protectie solara


Nu exista o greaseala mai mare atunci vand va expuneti la soare. Nefolosirea protectiei solare duce la aparitia petelor, ridurilor dar si alte boli de piele foarte grave.

6. Neglijati decolteul


Delicata zona a decolteului este deseori neglijata. In momentul in care va aplicati crema hidratanta pe fata aplicati.o si pe gat si pe decolteu.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com