miercuri, 6 iunie 2012

Apa termala


Hey:) Astazi m.am gandit sa va vorbesc putin despre apa termala. Aceasta este plina de minerale astfel incat are nenumarate beneficii asupra pielii. Unele ape au mai mult seleniu, altele mai multe saruri minerale, altele au gaz nitrogen inert. Mineralele prezente in apa termala sunt in stransa legatura cu zona geografica in care este localizat izvorul din care aceasta este extrasa.

Ce este apa termala?

Apa termala este o apa aflata in adancime sub pamant si careia ii ia 40 de ani pana ajunge sub forma unui izvor aflat la suprafata pamantului. In cei 40 de ani apa se imbogateste de saruri minerale in functie de zona geografica in care este localizata.

Cum se foloseste?

Se pulverizeaza pe fata si se lasa sa actioneze timp de cateva minute. Dupa aceea se tamponeaza tenul usor cu un disc demachiant.

Care sunt beneficiile apei termale?

In primul rand calmeaza si decongestioneaza pielea sensibila. Calmeaza iritatiile, reactiile alergice, acneea, eczemele. Poate fi folosita si dupa epilare, dupa demachiere sau dupa ras.

Ce minerale se gasesc in apa termala?

Apa termala este bogata in: fier, cupru, zinc, calciu, magneziu.

De unde pot sa cumpar apa termala?

Daca vreti sa va orientati spre produse romanesti recomandarea ar fi in mod clar farmaciile. Daca va orientati spre marci din afara indicat ar fi sa cumparati de pe site.ul oficial sau de la standul firmei din tara in care va aflati.

Care sunt marcile cele mai recomandate?

Evian

Vichy

Ivatherm

Avene

Iwostin

Uriage

La Roche-Posay
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com