vineri, 8 iunie 2012

Tratament pentru par cu ulei de masline


Uleiul de masline este un remediu minune pentru parul deteriorat, lipsit de stralucire, lipsit de moliciune. Tratamentul pe care vi.l propun astazi va rezolva toate aceste probleme si este accesibil oricarui buzunar.

Mai intai aveti grija sa purtati un tricou mai vechi, de casa, deoarece uleiul de masline pateaza foarte tare si este incredibil de greu de scos la spalat. Turnati un pic de ulei in palma si aplicati.l pe varfuri si in zona de unde ai prinde parul pentru o coada de cal. Puteti sa aplicati uleiul si pe scalp dar este posibil ca si dupa mai multe spalari parul sa para foarte uleios. Prindeti.va parul si purtati o casca pentru dus. Puteti sa il lasati sa actioneze cel putin 15 minute sau puteti sa il lasati peste noapte daca parul este foarte deteriorat. Apoi spalati parul foarte bine si aveti grija sa nu mai ramana ulei in par.

Tratamentul de mai sus este recomandat persoanelor cu parul foarte greu de stapanit. Desi mirosul este foarte puternic acesta nu va ramane impregnat in par dupa ce il spalati.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com