miercuri, 1 august 2012

Tratament pentru cresterea parului - Co-washing


Co-washing.ul este o metoda de spalare a parului doar cu balsam ceea ce implica trecerea peste etapa folosirii samponului. Este un tratament foarte bun pentru pastrarea finetii parului care de.a lungul timpului va rezulta intr.un par mai sanatos si mai lung. De asemenea reduce efectul de par uscat pe care unele sampoane il pot da parului din cauza sulfatilor continuti. Sulfatii sunt agentii de curatare din sampon, cei care formeaza spuma in timp ce te speli pe cap. au fost multe pareri pro si contra avand in vedere faptul ca sulfatii "rapesc" uleiul natural al parului lasandu.l mai uscat si de asemenea duc la scoaterea culorii din parul vopsit. co-washing.ul este o forma de spalat a parului care reduce efectul sulfatilor asupra parului.

Inainte de inceperea folosirii acestei metode ar trebui sa iti evaluezi parul si sa stii exact ce produse functioneaza cel mai bine pentru tine. Trebuie sa tii cont de conditia parului tau daca acesta este vopsit, facut permanent, indreptat prin procedee chimicale, uscat sau natural. Acesti factori ar trebui sa iti influenteze alegerea balsamului avand in vedere faptul ca exista o multime de balsamuri potrivite fiecarui tip de par.

Persoanele care au parul natural isi pot spala parul doar cu balsam in fiecare zi in timp ce pentru persoanele care au parul tratat chimic isi pot spala parul de maxim doua ori pe saptamana. 

Cum se foloseste aceasta metoda?

1. mai intai iti uzi parul cum ai face in mod normal
2. aplica balsamul pe paru (poti sa il aplici direct pe par, poti sa il diluezi intr.o cana cu apa sau intr.o sticla cu pulverizator)
3. lasa balsamul sa actioneze pentru cateva minute apoi clateste bine.

Parul poate fi spalat cu sampon o data pe luna sau o data la doua saptamani in functie de felul in care reactioneaza parul la tratament.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com