luni, 30 aprilie 2012

1 an de la nunta regala (Part1)


Repede mai trece timpul. Ieri s.a implinit un an de la mult prea mediatizata nunta regala dintre Kate Middleton si Printul William pe care trebuie sa recunosc ca am urmarit.o cu sufletul la gura si la televizor si pe youtube simultan:)) I know i'm crazy:))

Astazi mi.am propus sa fac o postare despre cele mai frumoase inele regale de logodna. Enjoy:)

Locul 1
Printesa Diana l.a primit de la Printul Charles in anul 1981.

Locul 2
Grace Kelly

Locul 3
Sarah Ferguson l.a primit de la Printul Andrew (fratele lui Charles) in anul 1986. 

Locul 4
Printesa Greciei Marie Chantal Miller

Locul 5
Sophie, Contesa de Wessex

Locul 6
Printesa Letizia

Locul 7
Printesa Mary

Locul 8
Printesa Victoria a Suediei

Locul 9
Printesa Mette-Marit a Norvegiei

Locul 10
Camilla

vineri, 27 aprilie 2012

Trucuri pentru unghii sanatoase


Se spune ca mana unui om este cartea lui de vizita. Aproape de fiecare data cand cunosc pe cineva sau cand pur si simplu ma intalnesc cu cineva printre primele lucruri pe care le observ sunt unghiile lui. Pe oamenii care traiesc la tara si se ocupa cu munca pamantului ii inteleg ca au mainile neingrijite dar mi se pare de neiertat si de neacceptat ca un om care isi desfasoara munca la birou sa aiba o negreala vizibila sub unghii. Si da chiar am intalnit asa ceva. 

Iata cateva sfaturi pentru a va pastra unghiile puternice si sanatoase:

  • inmuiati unghiile in ulei de masline extravirgin timp de 10-5 minute pe zi timp de o luna
  • folositi crema pentru cuticule inainte de a merge la culcare
  • purtati manusi atunci cand faceti treaba prin casa (detergentii si celelalte produse folosite ataca unghiile)
  • folositi crema de maini in fiecare seara
  • daca nu va place sa va dati unghiile cu oja macar folositi un lac incolor(le protejeaza si le rigidizeaza)
  • consumati alimente bogate in biotina
  • nu folositi unghiile pentru a tasta cu ele, pentru a forma un numar de telefon sau pentru a deschide doze de bauturi
  • luati vitamine
  • nu folositi mai mult de doua ori pe luna acetona
  • masati.va unghiile
  • beti foarte multa apa

joi, 26 aprilie 2012

Sfaturi pentru un par sanatos


Toate femeile isi doresc un par lung, sanatos si matasos. Iata cateva sfaturi pentru a il putea obtine:

Nu il spala prea des

Dermatologii nu recomanda spalarea zilnica a parului cu sampon deoarece acest lucru duce la deshidratare. Vara este recomandata spalarea zilnica a parului doar cu apa iar cu sampon la cel mult trei zile. Sebumul secretat de scalp este util pentru sanatatea parului fiind considerat un balsam natural. Sunt recomandate sampoanele pe baza de uleiuri naturale.

Usuca.l natural

Aerul fierbinte deshidrateaza firul de par ducand la ruperea acestuia. Se recomanda folosirea aerului rece dar daca nu se poate se recomanda treapta medie a feonului.

Strange.ti parul atunci cand dormi

Parul desprins favorizeaza ingrasarea acestuia dar si tocirea varfurilor. Se recomand a strangerea parului intr.un coc in varful capului sau impletirea acestuia.

miercuri, 25 aprilie 2012

Milano Fashion Week

Iata cateva tendinte propuse in timpul saptamanii modei de la Milano:

Buzele naturale

Sprancenele definite


Machiajul in doua culori


Ochelarii colorati
Machiajul Smokey Eyes

Machiajul natural

Parul prins intr.o parte

Cerceii lungi

marți, 24 aprilie 2012

Untul de shea


Untul de shea este unul dintre cele mai folosite ingrediente ale produselor de infrumusetare si ingrijire corporala precum creme, lotiuni, sapunuri. Untul de shea este o grasime care se extrage din arborele de shea african.

Obtinerea untului de shea

In Africa extragerea untului de shea a devenit un "sport national" astfel incat femeile care fac parte din cooperative strang nuci si le zdrobesc. Nucile zdrobite sunt tinute deasupra focului in timp ce se amesteca in continuu pentru ca untul astfel rezultat sa nu se arda. Pasta obtinuta este apoi amestecata cu apa iar untul este extras si lasat sa se raceasca in tot acest timp el intarindu.se. Apoi el este transformat in batoane.
Untul de shea se obtine si industrial dar este inferior celui obtinut in mod natural deoarece solventii folositi indeparteaza mineralele si vitaminele.

Cum ar trebui sa miroasa?

Mirosul untului de shea este unul foarte natural acest aspect facandu.l placut multor oameni. Unutul miroase a nuci dar in timp mirosul se va diminua. Untul natural de shea fara absolut nici un miros este invechit dar indiferent cat de vechi este nu trebuie sa miroasa urat. In cazul in care untul se rancezeste nu il mai folositi.

Unde il depozitez?

Untul de shea nu are nevoie sa stea in frigider. Dupa o perioada de doi trei ani untul de shea isi pierde din efectele benefice dar va continua sa fie inca hranitor. Depozitati.l intr.un loc racoros.

Untul meu de shea s.a topit. Ce fac?

Un punct de topire foarte scazut este una dintre caracteristicile untului de shea. Cand il aplici pe piele efectiv devine lichid. Este foarte posibil ca in cazul in care este depozitat intr.o camera unde temperatura este crescuta acesta se va topi. Daca acest lucru se intampla nu va ingrijorati, untul nu s.a stricat. Pur si simplu scoateti capacul cutiei in care se afla si depozitati.l in frigider pana cand se intareste. Cand totusi vedeti ca incepe se intareste amestecati amestecul putin pentru ca uleiurile sa se combine cu partile solide pentru ca acesta sa fie uniform.

Ce culoare ar trebui sa aiba untul de shea?

Culoarea untului nerafinat depinde de nucile de shea din care acesta este obtinut. Culoarea nucilor de shea variaza de la alb la galben. Totusi nu ne putem daca seama daca untul este nerafinat sau nu doar bazandu.ne pe culoare. Untul de shea nu trebuie sa fie extrem de tare sau unsuros. Untul de shea care este de un alb pur este extrem de rafinat si poate sau nu sa aiba proprietatile de hidratare intacte in functie de procesul de rafinare. 

luni, 23 aprilie 2012

Cum scapam de rosul unghiilor?



In termeni medicali rosul unghiilor, un tic nervos, este denumit Onicofagie. Rosul unghiillor este un tic nervos intalnit atat la femei cat si la barbati care apare de la varsta de trei ani si poate dura pana in adolescenta, pana cand devii adult sau toata viata. Multe persoane isi rod unghiile din plictiseala, cand se uita la un film, citesc sau au emotii.

Mi.am ros unghiile de cand aveam cam 4-5 ani pana cand am implinit 18 ani. Le.am ros timp de 13-14 ani iar acum pot spune ca am renuntat sa mai fac lucrul asta de 7 ani.Totusi niciodata nu le.am ros pana la sange si nici cuticulele sau pielea din jurul lor. Exista persoane care isi rod si pielea din jurul unghiile iar acest lucru duce la infectii si deformari ale degetelor.

Nu pot spune cu exactitate nici ce m.a determinat sa le rod dar nici ce m.a convins ca e momentul sa ma opresc. Am incercat sa le dau cu oja, sa folosesc lacuri amare dar nimic nu a dat roade. Cred ca faptul ca am avut noroc sa nu se rupa nici una o perioada mare de timp a fost momentul in care am renuntat sa le mai rod. Oricum atunci cand m.am oprit am trecut dintr.o extrema in alta in sensul ca daca inainte erau mici si roase acum erau incredibil de lungi.

Asa aratau acum 7 ani.
(Click pe poza pentru marire)

De cand nu le mai rod arata asa (cateodata mai scurte cateodata mai lungi):

Eram constienta ca sunt foate lungi si seamana cu ale unei vrajitoare dar imi era incredibil de frica de faptul ca daca le tai si le voi vedea mai scurte imediat voi incepe sa le rod. Chiar daca pare o prostie ceea ce am spus a fost o adevarata batalie interioara pentru a rezista sa nu le mai rod. Inainte avusesem foarte multe tentative de a renunta la acest obicei dar din cauza faptului ca le.am chinuit atatia ani erau foarte fragile si moi si se rupeau foarte repede iar chestia asta ma determina sa le rod pe celelalte.

Ma bucur ca ma numar printre norocosii care si.au ros unghiile dar au reusit sa renunte, nu am avut nici o infectie iar in timp unghiile mi s.au intarit si nu se mai rup atat de usor.

Iata cateva solutii care sa va impiedice sa va mai roadeti unghiile:

  • folositi oja (nu lac incolor) - daca sunt date cu oja tentatia de a le roade este mai mica
  • realizati un model pe unghii - cu cat modelul este mai complicat cu atat va va parea mai rau daca il stricati dupa cat ati muncit la el
  • puneti.va unghii false - eu nu mi.am pus pentru ca sunt convinsa ca unghiile false le afecteaza pe cele naturale
  • purtati bratari cu clopotei - de cele mai multe ori mi se intampla sa nu imi au seama ca imi rod unghiile daca eram prea concentrata facand ceva (de exemplu citind)
  •  folositi lacuri amare - nu pot spune ca la mine a dat rezultate pentru ca dupa un timp incepusem sa ma obisnuiesc cu gustul
Rosul unghiilor poate provoca aparitia mai multor probleme printre care:
  • infectii la nivelul unghiilor
  • infectii ale cavitatii bucale
  • impiedicarea cresterii normale a unghiilor sau deformarea acestora
  • daca sunt roase unghiile, cuticulele si pielea din jur pot aparea deformari ale degetelor
Daca pana acum nu am reusit sa va conving sa renuntati sa va mai roadeti unghiile va las si niste poze care vorbesc de la sine:

duminică, 15 aprilie 2012

Hristos a inviat!


Va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si ne recitim de saptamana viitoare incolo! 

vineri, 13 aprilie 2012

TAG!!! Get to know me

Ah cat imi plac mie TAG.urile. Multumesc Maddy ca te.ai gandit la mine. Esti o scumpa ca e obicei:*

1. Are you named after anyone?
Da, Ilinca o chema pe mama bunicii mele materne.

2. When was the last time you cried?
Vinerea trecuta:((

3. Do you have kids?
Inca nu. Abia am grija de mine dar mi se intampla destul de rar totusi sa vad cate un copil pe strada si sa imi doresc si eu.

4. If you were another person, would you be a friend of yourself?
Evident ca da.:))

5. Do you use sarcasm a lot?
De cate ori am ocazia.

6. Will you ever bungee-jumping?
Mama mea cea mai fricoasa persoana din lume a sarit cu parasuta. Cum as putea eu sa zic nu? Totusi nu m.as supara daca mi.ar da cineva o mana de ajutor si m.ar impinge:)) 

7. What's your favourite cereal?
Nesquick.

8. What's the first thing you notice about people?
Daca e cu fata nu stiu de ce dar am o problema cu sprancenele. La ele ma uit ( a se citi ma holbez ) prima data. Daca e baiat si e cu spatele prietenii stiu deja raspunsul:))

9. What is your eye colour?
Verzi.

10. Happy endings or scary movies?
Scary movies.

11. Favourite smells?
Mirosul de portocala, de lamaie si de bujor.

12. Summer or winter?
Vara e prea cald iarna e prea frig dar totusi prefer vara. Pacat ca nu pot alege toamna:(

13. Computer or television?
Computer cu putin televizor pe fundal.

14. What's the farthest place you've been from home?
Bratila un mic satuc langa Onesti dar n.am stat acolo decat o zi restul le.am petrecut in Onesti. Ca sa va faceti o idee despre cat de mic e Onestiul n.am avut nevoie decat de 3 ore pentru a il vizita pe tot:))

15. Do you have special talents?
Nu stiu daca e un talent atat de special dar pot sa imi ridic sprancenele pe rand.

16. Where were you born?
Bucuresti.

17. What are your hobbies?
Imi place sa ascult muzica, sa dansez, sa pictez.

18. Do you have any pets?
Da am chiar trei:) 2 pisici si un motan.

19. Favourite movie?
Imi plac foarte multe filme. Cel mai des am vazut Titanic, Georgia rule, The Crow, seria filmelor Look who's talking.

20. Do you have any siblings?
Nu desi cateodata tare mi.ar fi placut sa am.

21. What do you want to be when you grow up?
N.am suficient talent pentru ce mi.ar fi placut mie asta fiind si motivul pentru care cant doar cand nu ma aude nimeni:))

22. Movies you dislike?
Nu am un film anume insa nu.mi plac filmele care te lasa sa iti imaginezi cum se termina povestea.

23. What 3 Youtubers/Bloggers would you like to meet in person?
DulceCandy87 si Petrilude.

24. Who do you tag?
Everyone:) 

joi, 12 aprilie 2012

Lindsay Lohan si efectul drogurilor


Mai sus este un videoclip postat pe YouTube care contine un colaj cu poze cu Lindsay Lohan de la inceputul carierei si pana in momentul de fata. Se presupune ca modificarile trasaturilor ei sunt cauzate de consumul de droguri si de alcool. 

miercuri, 11 aprilie 2012

Lucruri pe care nu le stiai despre unghii


Exista foarte multe lucruri pe care nu le stim despre unghii. Printre ele:

  • unghiile de la maini cresc mai repede decat cele de la picioare
  • unghiile de la mana dreapta cresc mai repede decact cele de la mana stanga
  • egiptenii isi pictau unghiile cu ulei daca erau de rang inalt
  • unghiile cresc in functie de anotimp
  • unghiile cresc mai repede ziua si atunci cand este cald
  • unghia se usuca daca nu se bea suficienta apa
  • unghiile nu au nevoie de oxigen, vitamine si minerale ci cuticulele
  • cresterea unghiilor este influentata de lungimea degetelor si de varsta
  • barbatilor le cresc mai repede unghiile
  • obiceiul de a vopsi unghiile este vechi de peste 4000 de ani
  • inventatorul ojei este Michelle Menard

marți, 10 aprilie 2012

Machiajul permanent



Machiajul permanent este de fapt un tatuaj care ajuta la corectarea unor defecte ale fetei. Chiar daca se spune ca este permanent acesta rezista doar cativa ani. Realizarea machiazului permanent se face ca si in cazul unui tatuaj cu un aparat special care introduce coloranti in stratul superficial al epidermei, coloranti care rezista in functie de organism intre 8 luni si 7 ani.

Tatuarea nu este dureroasa deoarece zona este anesteziata obligatoriu deoarece exista posibilitatea ca pesoana tatuata sa clipeasca de durere sau sa miste buzele din acelasi motiv. Realizarea unui astfel de procedeu poate dura chiar si doua ore cateodata fiind nevoie si de mai multe sedinte pana se ajunge la rezultatul dorit.

Machiajul permanent are si avantaje dar si dezavantaje. El este util persoanelor ocupate, celor care au probleme cu sprancenele pensate in exces, au cicatrici sau pur si simplu nu vor sa se machieze in fiecare zi. Cel mai mare dezavantaj este faptul ca indepartarea lui se face cu ajutorul laserului. Indepartarea machiajului permanent din zonele cu fire de par (sprancene) distruge ireversibil radacina acestora.

O alta mare problema o repezinta si schimbarea nuantei injectate. In timp nuanta de rosu poate deveni verde sau negru iar o linie neagra poate deveni mov sau verde.

Inainte sa faceti acest pas fiti sigure ca este ceea ce va doriti. Nimeni nu va poate garanta ca in timp culorile sau forma vor ramane aceleasi.

Iata cateva exemple de machiaj permanent:

Exista si cateva machiaje permanente prost realizate:

luni, 9 aprilie 2012

Ochelarii si forma fetei

Desi nu exista reguli batute in cuie dupa care sa ne ghidam atunci cand alegem o pereche de ochelari trebuie totusi sa tinem cont de forma fetei. Fie ca ii consideram o necesitate, un moft sau un accesoriu ochelarii trebuie sa ne scoata in evidenta intr.un mod placut trasaturile fetei.

Daca ai avut suficient noroc incat sa te nasti cu o fata care are forma ovala tu nu ai nevoie de nici un sfat. Ti se potriveste orice pereche de ochelari si orice tunsoare.

Fata patrata

Daca ai fata patrata alege ochelarii cu rame ovale sau rotune. Evita ramele patrate, unghiulare sau negre. Poti sa te inspiri de la Demi Moore si Sandra Bullok. 

Fata rotunda

Alege lentile late, patrate. Evita ramele rotunde si alege ramele transparente in zona nasului. Cameron Diaz are fata rotunda.

Fata ascutita/in forma de inima

Sunt recomandate ramele subtiri, rotunde sau patrate. Cel mai potrivit model este cel tip aviator. Jennifer Aniston are fata in forma de inima si te poti inspira din stilul ei.

Fata alungita

Sunt recomandate ramele groase, mari si patrate care ofera un echilibru intre trasaturile fetei. Evita ramele mici, subtiri si subtile.

vineri, 6 aprilie 2012

Pixie Shoes ( Recomandarea lunii Aprilie )



''Iubim pantofii...Ii admiram, ravnim la ei, ii ingrijim si adoram sa ii purtam. Nu ne place sa lasam vreo pereche neglijata. Ne intristeaza pantofii facuti doar pentru a fi vanduti, din care nu transpar magia sau dragostea cu care au fost executati.

Cand am realizat toate aceste lucruri, a venit firesc si ideea: sa ne facem singure pantofi.

Vazand ca am reusit, ca ne plac si ne simtim bine in ei, ca suntem admirate, am zis "De ce nu am incerca sa ii atingem si pe altii cu magia pantofilor nostri?"...Si a stfel s-a nascut : Pixie Shoes.

Nu este un nume ales la intamplare, doar pentru ca suna bine. Aici este vorba de magie. Pantofii facuti manual, cu grija si dragoste, sunt magici. Inainte de a pleca de la noi inspre noii proprietari vor fi presarati cu praf de zane pentru a incanta zilele celor ce ii vor purta..." ( Sursa Pixie Shoes ).

Recunosc public faptul ca sunt fascinata de magie, zane si de tot ceea ce tine de basme. Ceea ce mi.a atras atentia asupra acestei colectii este faptul ca in spatele fiecarei perechi de pantofi este cate o poveste.

Fiecare pereche de pantofi este realizata manual special pentru fiecare persoana care plaseaza o comanda in termen de 10 zile lucratoare. Exista si mici dezavantaje atunci cand alegem sa comandam pantofii realizati manual deoarece pot exista abateri de cativa milimetri sau diferente mici de culoare intre pantofii din aceeasi pereche.

Pentru mai multe informatii puteti sa acceasati site.ul aici sau sa trimiteti un mail la una dintre urmatoarele adrese: comanda@pixieshoes.ro sau pixieshoes@ymail.com.

Dupa o introducere atat de lunga hai sa trecem la treaba si sa va prezint Colectia primavara - vara 2012 Pixie Shoes:

Jun
Chloe
Vera
Kay
Laure
Isabel
Alice
Lily
Zinaida
Zoya
Daisy

Daca v.au placut pantofiorii nu uitati sa vizitati site.ul si sa plasati o comanda, doua, trei... :)
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com