marți, 8 mai 2012

Review - Lotiune pentru tratarea unghiilor de la Farmec


Chiar daca am norocul sa am niste unghii care se rup destul de greu obisnuiesc din cand in cand sa folosesc si o lotiune pentru a le ajuta sa fie mai sanatoase si mai puternice. Lotiunea pe care o prefer este cea de la Farmec imbunatatita cu vitamina B5.


Este o lotiune ideala pentru revitalizarea unghiilor casante sau care se exfoliaza. Continutul bogat in vitamina B5 revitalizeaza si intareste unghiile.

Mod de utilizare:
Aplica pe suprafata unghiei, avand grija sa protejezi cuticulele cu ulei. In prima saptamana se foloseste zilnic, dupa care se aplica de 2-3 ori pe saptamana. Se poate aplica peste lotiune si un lac colorat.

Consistenta lotiunii este apoasa si are un miros puternic intepator. Aplicarea pe unghie se face ca si in cazul unei oje obisnuite dupa catva timp aceasta intra in unghie si se usuca.

Eu o folosesc doua saptamani o data la doua luni. In prima saptamana nu imi fac unghiile cu oja si folosesc lotiunea zilnic iar in cealalta saptamani doar inainte sa aplic oja. Am tot timpul grija sa aplic crema pe cuticule deoarece are tendinta  sa le usuce iar daca tocmai mi.am taiat cuticulele ma ustura.

Lotiunea o gasiti ori in farmacii unde e in jur de 7 lei ori pe site.ul Farmec la pretul de 5.11 lei.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com