joi, 16 august 2012

Scurt ghid pentru alegerea demachiantului


Unul dintre sfaturile de baza in privinta machiajului il reprezinta demachierea inainte de culcare. Totusi nu sufieciente persoane isi indeparteaza complet machiajul sau nu iau acest sfat in serios. Isi imagineaza ca pot indeparta machiajul doar cu apa si sapun fara a folosi inainte si un demachiant iaar acest lucru duce la formarea de cosuri, puncte negre si pori "infundati". Acelasi lucru poate fi spus si despre ochi deoarece machiajul care nu este indepartat corespunzator nu duce decat la infectii si decolorari ale pielii.

Lotiunea micelara

Este ideala pentru pielea sensibila. Desi indeparteaza machiajul este totusi nevoie sa repeti procedura de doua -trei ori pentru a curata pielea complet. Daca folosesti un rimel waterproof se poate folosi si un demachiant pentru ochi.

Uleiul demachiant

Este perfect pentru pielea deshidratata deoarece ajuta la producerea sebumului necesar pielii. Este foate bun pentru indepartarea machiajului rezistent la apa.

Demachiantul pe baza de ulei

Formula standard prin care machiajul dispare dintr.o singura miscare. Spre deosebire de uleiul demachiant aceasta formula contine ingrediente care au la baza pa astfel incat senzatia de ulei nu apare.

Servetele demachiante

Desi par a fi solutia salvatoare tebuie sa tinem minte faptul ca nu toate au aceeasi putere de indepartare a machiajului. Unele contin ingrediente mai puternice care nu pot fi folosite pentru o piele sensibila.

Demachiant pentru ochi

Zona din jurul ochilor este ingredibil de delicata astfel incat necesita si o formula de demachiere mai delicata. Metoda corecta pentru demachierea ochilor este urmatoarea: puneti un strop de demachiant pe o discheta, tineti discheta cateva secunde pe ochi apoi puteti sterge.

1 comments:

coco spunea...

folosesc servetele...de lene..apoi apa micelara de care m-am indragostit neconditionat !

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com