miercuri, 8 august 2012

Vara trece dar bronzul ramane!



Acum ca a venit toamna ziua s.a mai micsorat iar soarele va fi din ce in ce mai scump la vedere. Pentru ca va veni cat de curand vremea cand nu vom mai putea sa lenevim la soare m.am gandit sa va dau cateva ponturi despre cum sa ne pastram bronzul.

Indiferent ca este bronzata sau nu cea mai frumoasa piele este cea sanatoasa. Este foarte important sa ne hidratam pielea atat din interior cat si din exterior. Hidratarea interna se refera la cei minim doi litri de apa pe care ar trebui sa ii bem pe zi, putem alege apa, ceai, lapte care este bogat in calciu iar hidratarea externa se refera la folosirea cremelor hidratante. Pielea uscata inseamna pierderea unor straturi superficiale ale pielii iar odata cu acestea si a bronzului. 

O alta metoda pentru a ne pastra bronzul il reprezinta consumarea legumelor bogate in betacaroten. Acestea dau pielii o culoare asemanatoare bronzului. Betacaroten se poate gasi in morcovi, afine, fructe de padure. 

Mare atentie si la metoda pe care o alegeti pentru a scapa de firele de par nedorite de pe corp. Indicate sunt lama, epilatorul, ceara rece, crema depilatoare si ceara obtinuta din zahar. Ceara calda are tendinta de a se lipi atat de bine de piele incat la indepartarea ei se duc si cateva straturi de piele superficiala impreuna cu bronzul.

Pentru reimprospatarea bronzului putem alege si o varianta artificiala. Putem opta sa mergem la solar desi eu nu il recomand sau putem opta pentru autobronzante sau bronzul bio.

Indiferent ce metoda am alege ceea ce trebuie sa tinem minte este ca o piele sanatoasa este o piele fericita!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com