joi, 23 februarie 2012

Swatches - Nail Polish

Acum ceva timp am facut o postare despre ojele pe care mi le.am cumparat in ultima perioada. Postarea o gasiti aici. A durat destul de mult pana am reusit sa le fac poze unghiilor pentru ca toate ojele au fost foarte rezistente.

Sa trecem direct la treaba sa va arat swatch.urile si sa va spun si cateva cuvinte despre ele.


Miss Sporty Clubbing Colors -  302
Culoarea este extrem de frumoasa iar oja este destul de rezistenta. Singurul lucru care nu imi place este faptul ca pensula este extrem de groasa iar la aplicarea celui de.al doilea strat sterge oja deja aflata pe unghie astfel incat raman ba dare ba locuri fara oja. Am avut mare noroc cu un lac de stralucire de la Avon care se usuca foarte repede si l.am aplicat dupa ultimul strat  astfel incat desi oja era foarte groasa nu s.au format bule de aer. A rezistat in jur de 5 zile.


Seventeen - 327
Un albastru navy foarte dragut. Am aplicat.o in doua straturi dar cred ca mai mergea inca unul. Se pot observa la radacina unghiei zone mai deschise la culoare care ar fi fost cu succes acoperite de catre cel de.al treilea strat. A rezistat pe unghii o saptamana intreaga fara a folosi top coat si nu s.a ciobit.


 Seventeen - 262
Pot spune ca este nuanta de mov pe care o cautam de foarte mult timp. Am aplicat.o in 3 straturi pentru o acoperire perfecta, nu a facut bule de aer iar fara top coat a rezistat aproape doua saptamani. Pot spune cu mana pe inima ca este una dintre cele mai rezistente oje pe care le.am incercat vreodata daca nu chiar cea mai rezistenta. A sarit foarte putin pe varfuri spre sfarsitul perioadei in care am purtat.o. O recomand cu cea mai mare caldura. MERITA!


Seventeen - 315
Nuanta este foarte frumoasa un pic mai inchisa decat un baby pink. Dintre cele patru oje ea mi.a facut cele mai mari probleme la capitolul acoperire. Abia am reusit cu al patrulea strat sa acopar toata unghia si sa uniformizez culoarea. Mi.a placut totusi ca nici ea nu a facut bule de aer cum ar fi facut prima oja daca nu foloseam acel lac de stralucire. Fara top coat a rezistat in jur de 5-6 zile.

Recomand cu incredere ojele de la Seventeen pentru ca sunt foarte rezistente iar gama de nuante este foarte variata. Chiar avem de unde alege!
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com