vineri, 30 martie 2012

Cum ne alegem parfumul



Parfumul este un "accesoriu" care poate ridica ceva probleme atunci cand nu stim ce nota ni se potriveste. Alegerea parfumului potrivit depinde de cateva mici amanunte cum ar fi: starea de spirit, rabdarea si chiar timpul zilei in care mergem la cumparaturi specialistii recomandand ca alegerea unui parfum sa se faca dimineata pe nemancate si nu in ultimul rand PH.ul pielii. PH.ul joaca un rol foarte important el fiind cel care modifica parfumul astfel incat acelasi parfum incercat de persoane cu PH diferit poate mirosi mai placut, mai neplacut, poate fi mai intepator sau foarte suav.

Parfumul se pulverizeaza de la distanta pe inchietura mainii si se miroase abia dupa ce s.a uscat. Nu se recomanda frecarea incheieturilor deaorece lucrul acesta modifica mirosul parfumului.

In alegerea parfumului trebuie tinut cont de perioada in care il vei folosi ziua sau seara. Parfumurile ce urmeaza a fi purtate ziua ar trebui sa contina note citrice, florale sau fructate iar cele de seara note dulci, note de natura animala, fan, lemn, tabac.

Cu cat folosesti mai des un anumit parfum cu atat ii vei simti mai putin miosul deoarece simtul olfactiv se obisnuieste cu acel miros. Cei din jurul nostru percep parfumul foarte bine asa ca trebuie sa il pulverizam cu masura.

Parfumuri de zi

Paloma Picasso - note citrice

Diva de Ungaro - note florale

Arpege de Lanvin - note florale calde

D'ete de Kenzo- note fructate


Parfumuri de seara:

Vol de nuit de Guerlain - note de tabac

Coco de Chanel - note orientale, ingrediente de natura animala

Femme de Rochas - note de lemn

O de Lancome - iz de fan
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com