miercuri, 13 iunie 2012

Remedii pentru arsurile solare

Asa cum am promis ieri astazi voi scrie despre remediile folosite pentru a vindeca arsurile solare. Trebuie sa tineti cont ca asa cum fiecare om este diferit la fel este si pielea. Unele sfaturi pot sa dea rezultate in schimb ce altele nu. Incercati.le pe toate si alegeti.l pe cel care vi se potriveste cel mai bine. In cazul in care arsurile sunt foarte grave (arsuri de gradul II) consultati neaparat un doctor.

1. Pentru a scapa de durere pe moment puneti comprese cu apa rece pe zona afectata pentru 15 minute sau scufundati.o in apa rece. Apa nu trebuie sa fie de la frigider. Apa rece reduce umflaturile si caldura emanata de arsura.

2. Faceti baie in apa rece in care ati adaugat fulgi de ovaz.

3. Aplicati comprese cu ceai verde. Faceti un ceai, lasati.l sa se raceasca apoi folosind un prosop curat aplicati.l pe piele. Ceaiul verde reduce inflamatiile si ajuta pielea sa se regenereze.

4. Aplicati comprese cu menta. Puteti sa faceti un ceai de menta sau sa diluati doua picaturi de ulei de menta in apa.

5. Pentru zonele extrem de dureroase masati.le usor cu felii de castravete sau cartofi. Ajuta la reducerea umflaturilor si a caldurii.

6. Inmuiati un prosop in otet si fololsiti.l pe post de comprese. Recomndat ar fi totusi sa diluati foarte bine otetul cu apa. Compresele cu otet ajuta la reducerea durerilor, mancarimilor si a inflamatiilor.

7. Adauga doua cani de otet in apa si fa o baie.

8. Amesteca  bicarbonat de sodiu cu otet pana se obtine o pasta si apoi aplic.o pe zona afectata. Pasta poate fi lasata peste noapte.

9. Stropeste cearceafurile in care urmeaza sa dormi cu praf de amidon. Acest procedeu te va ajuta sa dormi linistit fara sa mai simti durerea.

10. Aplica o pelicula subtire de aloe. Poti folosi aloe proaspata daca ai planta in casa sau poti cumpara un gel cu aloe de la farmacie. Atentie gelul trebuie sa contina aloe 100% naturala.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com