joi, 21 iunie 2012

Recomandarea lunii Iunie - Libraria Dalles

Hey there:) Luna iunie a inceput de ceva timp asa ca am considerat ca este momentul cel mai potrivit sa va mai recomand cate ceva. Luna aceasta va recomand Libraria Dalles pe care o gasiti in Bucuresti. Accesul in Sala Dalles (care apropo a suferit mari modificari de ultima data cand am fost acolo in sensul ca este muuuuult mai mica) se face prin librarie asa ca nu aveti cum sa o ratati.

Din punctul meu de vedere Dalles este cea mai mare si mai chill librarie ever. Nu a stat nimeni sa ma urmareasca, sa imi spuna ca nu am voie sa ating cartile sau sa ma intrebe insistent cu ce ma poate ajuta. Daca vroiam si aveam mai mult timp la dispozitie puteam sa citesc orice carte vroiam chiar acolo deoarece au si o zona special amenajata in sensul acesta.
Am vrut sa fac poze dar erau doua persoane care citeau si ar fi fost destul de ciudat sa le fac poza:)) Apropo mi.a placut foarte mult faptul ca desi puteai sa pui mana pe carti toate aratau foarte bine, nu aveau pagini indoite sau rupte. Cartile mai "pretioase" erau totusi "virgine" nefiind scoase din folia protectoare.

Am gasit carti din toate domeniile aranjate frumos pe sectii: biografii, muzica, beauty, beletristica. Acum hai sa vedem si cateva poze:

Sectia de muzica

Sectia de beauty 
Nu va puteti imagina cat de mare era sectia aceasta. Am gasit carti despre istoria modei, despre stilul lui Marilyn Monroe, despre cele mai apreciate stiluri vestimentare ale anilor de aur.

 Nu pot spune ca am fost foarte impresionata de cartea Make-up by Marie Claire. In interior sunt sfaturi de baza pentru incepatori, nimic iesit din comun. Nu cred ca isi merita banii. Pretul era de 55 Lei.

Cred ca deja i.ati recunoscut pe Elvis Presley si pe Brigitte Bardot. In dreapta pe culoar era sectia de discuri pentru pick-up.


Sper ca v.am facut curiosi iar daca vreti sa vizitati Libraria Dalles o gasiti in Bucuresti pe Bdl Nicolae Balcescu 18 sector 1. Este deschisa de luni pana duminica.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com