vineri, 22 iunie 2012

Review - Perfect Mousse by Schwarzkopf


Pentru ca data trecuta am fost multumita de vopseaua spuma Palette Mouse Color m.am gandit sa mai incerc inca una tot de la Schwarzkopf si anume Perfect Mousse nuanta 388. Culoarea care mi.a iesit mie este aproape identica cu cea de pe cutie. Singura mea nemultumire este faptul ca nu am fost inspirata si am ales o culoare cam inchisa. Am tot cautat ba prin magazine ba pe site.ul Palette si tot nu am gasit o nuanta de roscat foarte aprinsa asa cum caut eu:((

Bun, acum ca mi.am exprimat nemultumirile:)) sa trecem si la review.

La fel ca si Pallete Mouse Color nici aceasta vopsea nu contine amoniac si are un miros usor fructat, placut. In cutie am gasit: o pereche de manusi, dispozitivul pentru aplicare, gelul colorant, capacul cu pompita pentru spuma, balsamul reparator si instructiunile de utilizare. Vopseaua se aplica pe parul uscat si este permanenta.


Dupa ce am facut poza mama s.a apucat sa pregateasca vopseaua. Nu am poze nici din timpul prepararii si nici al aplicarii:((

Prepararea vopselii a fost foarte simpla. Mama a turnat gelul colorant in recipientul alb i.a pus capacul si a inceput sa o amestece intorcand recipientul cu susul in jos. Vopseaua nu trebuie agitata ca un shake. Apoi a pompat spuma in palma si a inceput aplicarea. Ceea ce m.a uimit a fost faptul ca vopseaua parea un pic lichida dar aplicata pe par nu a curs absolut deloc. Dupa primele pompari a inceput totusi sa fie mai solida si sa se transforme in spuma.



Dupa 30 de minute am clatit cu apa calduta si am aplicat balamul reparator pe care l.am tinut in par 2 minute. 



Acesta este rezultatul final.

Cei 35 de ml pe care ii avea tubul cu gel colorant mi.au ajuns sa imi vopsesc tot parul care este lung pana aproape de fund. Tuburile de vopsea normala care au in jur de 100ml abia imi ajungeau pentru radacini nici nu se punea problema sa imi fac tot parul. Culoarea a iesit uniforma si stralcitoare.

Mama s.a declarat absolut incantata de vopselele spuma pentu ca aplicarea dureaza mult mai putin si este mai simpla, vopseaua nu curge si nu ii mai e frica de faptul ca este posibil sa nu imi ajunga. 

0 comments:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com