vineri, 29 iunie 2012

Review - Blackberry 9320

QuickMobile.ro
(click pe poza pentru mai multe detalii)

Blackeberry 9320 este cel mai ieftin telefon al companiei costand doar 1099.99 lei. Poate fi gasit la Orange, Vodafone si la Cosmote.

Are design.ul clasic al tuturor telefoanelor de la Blackberry. Este negru cu argintiu iar fata telefonului este impartita intre ecran si butoane. Spatele carcasei este realizata dintr.un plastic negru si stralucitor care se zgarie foarte usor.

Una dintre schimbarile cele mai usor de observat este mutarea lacasului pentru casti din partea stanga in partea superioara. Acest lucru face mult mai usoara tinerea telefonului in buzunar in momentul in care castile sunt conectate. Partea stanga este echipata cu un buton BBM care iti ofera acces instant la chit chat.urile prietenilor. Un alt plus il reprezinta LED.ul care acompaniaza camera.

Toate aceste optiuni se adauga aranjamentului obisnuit: volumul, play/pause si butonul camerei pe partea dreapta, microUSB pe partea stanga si butonul pentru blocarea ecranului in partea superioara a telefonului. Sub baterie se afla si lacasul pentru cardul microSD care permite marirea memoriei.

Generale

Retea
GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Retea 3G
HSDPA
Lansare
2012, May

Body

Dimensiuni
109 x 60 x 12.7 mm
Greutate
103 g
Keyboard
QWERTY

Ecran

De tip
TFT, 65K colors
Marimi
320 x 240 pixels, 2.44 inches ~164 ppi pixel density
 
- Touch-sensitive optical trackpad

Ringtones

De tip
Vibration; Polyphonic64, MP3 ringtones
Loudspeaker
Da
3.5mm jack
Da

Memory

Slot card
microSD, up to 32 GB
Internal
512 MB ROM, 512 MB RAM

Data

GPRS
Da
Edge
Da
Speed
HSDPA, 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
WLAN
Wi-Fi 802.11 b/g/n
Bluetooth
Da, v2.1 with A2DP
USB
Da, microUSB v2.0

Camera

Camera
3.15 MP, 2048x1536 pixels, LED flash
Altele
Geo-tagging, image stabilization
Video
Da
Camera secundara
Nu

Altele

OS
BlackBerry OS 7.1
Sensors
Accelerometer, proximity, compass
Mesagerie
SMSthreaded view, MMS, Email, Push Email, IM
Browser
HTML
Radio
Stereo FM radio with RDS
GPS
Da, with A-GPS support
Java
Nu
Culori
Black
 
- BBM key - MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac player - MP4/H.263/H.264/WMV player - Organizer - Document viewer - Voice memo/dial - Predictive text input

Baterie

 
Standard battery, Li-Ion 1450 mAh
Stand-by
Up to 432 h
Timp vorbire
Up to 7 h
Music Play
Up to 30 h

joi, 28 iunie 2012

How To: Make your own ringtone




Hey there:) Asa cum spune si titlul postarii astazi m.am gandit sa va arat un mod in care va puteti face singuri ringtone.ul. Site.ul meu preferat care ma ajuta sa imi creez singura ringtone.ul este makeownringtone.com. Nu este nevoie nici sa va inregistrati, nici sa platiti si nici sa aveti melodia pe care doriti sa o modificati in calculator.

Site.ul ne pune la dispozitie doua modalitati prin care sa modificam melodiile: putem sa o uploadam sau sa introducem adresa URL la care aceasta se afla. Apoi putem sa modificam timpul de la care sa inceapa melodia sa se auda si ce lungime sa aiba.

Eu am ales medodia lui Sore Different. Da, recunosc ca am o mica obsesie pentru melodia asta. Am modificat.o in sensul ca am vrut sa inceapa de la secunda 15, de cand incepe ea sa cante si am lasat.o pana la final. Apoi am salvat.o in calculator si am transferat.o pe telefon. 


miercuri, 27 iunie 2012

Duck feet nails....A big NO-NO


Aveti cumva idee cate noi trenduri au aparut in materie de unghii? Daca nu le stiti astazi eu va prezint unul dintre cele mai urate, oribile. Este vorba despre unghiile care seamana cu labele unei rate. Sunt inguste la baze iar pe masura ce cresc se latesc. Nu pot sa imi explic nici de ce este popular acest trend si nici de ce cineva si.ar dori sa aibe asemenea unghii. Seamana cu niste mici lopeti. Daca vreti sa vedeti si mai multe imagini decat v.am aratat eu dati un search pe google cu temenii duck feet nails si oripilare placuta!!!


Si daca nu era suficient iata ca sunt populare si pentru unghiile de la picioare:

marți, 26 iunie 2012

Uleiul din germeni de grau


Ce este uleiul din germeni de grau?

Obtinut din embrionul sau nucleul boabei de grau, uleiul din germeni de grau este un ulei solubil natural de culoare galben deschis. Pentru ca este un ulei nerafinat are o consistenta groasa si un miros puternic. Se obtine prin presarea la rece.

Unde il depozitez?

Uleiul din germeni de grau este un ulei foarte "sensibil" in sensul ca daca nu este pastrat corespunzator se strica. Trebuie depozitat departe de temperaturile ridicate deoarece intr.un mediu cald devine ranced. Depozitatarea intr.un mediu racoros prelungeste viata uleiului cu cateva luni. 

Care sunt beneficiile uleiului din germeni de grau?

Pe langa faptul ca este cea mai bogata sursa de vitamina E (dintre uleiuri) are si un continut ridicat de vitamina A si D. Este bogat in proteine si lecitina. Iata cateva dintre beneficiile lui:

* vindeca pielea (psoriazis, eczeme, arsuri)
* ajuta pielea uscata sa isi revina
* imbunatateste circulatia sangelui la nivelul pielii
* reduce cicatricile
* vindeca dermatita
* este un bun antioxidant

Cum se foloseste uleiul din germeni de grau?

Sunt foarte multe feluri in care acest ulei poate fi folosit. Pentru piele uleiul poate fi aplicat de doua ori pe zi zilnic. Poate fi aplicat dupa dusul de dimineata si inca o data seara inainte de culcare. Il poti combina cu ulei de lavanda sau alte uleiuri care iti plac pentru a il imbunatati. Daca nu vrei sa folosesti efectiv uleiul poti cumpara creme care au la baza uleiul din germeni din grau.
Acest ulei poate fi folosit si pe cale orala. Poate fi folosit ca dressing pentru salata, poate fi adaugat peste paste sau legume fierte.

Nu incalziti acest ulei pentru ca isi pierde proprietatile.

luni, 25 iunie 2012

Apa Termala Herculane by Ivatherm

Asa cum v.am promis saptamana trecuta astazi voi posta review.ul Apei termale Herculane de la Ivatherm. Apa termala provine din cea mai veche statiune balneara din Romania si anume statiunea Herculane atestata documentar din anul 153 e.n.. Este una dintre cele mai apreciate si cunoscute statiuni balneare din Romania iar de.a lungul timpului a fost vizitata de numeroase personalitati printre care: imparateasa Elisabeta a Austriei, Sissi si imparatul Franz Iosif.


Apele termale de la Ivatherm sunt concepute si produse in Franta iar baza acestora este apa termala de la Herculane. Aceasta este o apa care izvoraste la 2000m adancime prin peretii de roca ai muntelui intr.o zona nepoluata. Apa este colectata dintr.un izvor termo-salin, Hercules I, la iesirea din stanca. Avand in vedere faptul ca zona in care se afla izvorul nu este o zona industriala si nu este poluata apa este bacteriologic pura.

Apa termala Herculane este bogata in minerale si oligoelemente indispensabile cum ar fi: fier, zinc, cupru, calciu, magneziu, aluminiu.

Este recomandata pentru:

* eritem solar
* dermatita scutec
* iritatii
* dupa ras
* dupa epilat
* pentru a perfecta machiajul
* pentru fixarea machiajului
* dupa tratament antiacneic

Avand in vedere faptul ca este bogata in minerale si bacteriologic pura poate fi folosita de toata lumea. Poate fi folosita si pentru iritatiile bebelusilor si pentru cele ale adultilor, barbati si femei. Nu contine parfum asa ca nu are absolut nici un miros.


Eu am folosit.o la plaja, pentru fixarea machiajului si inainte sa imi aplic crema hidratanta de noapte. Am mai folosit.o si ca baza pentru fondul de ten. Se recomanda pulverizarea pe piele a unui strat fin si tamponarea zonei dupa cateva momente. La mine ori a fost foarte cald ori nu stiu ce s.a intamplat ca pana sa tamponez zona aproape ca s.a si uscat. Nu m.a deranjat lucrul acesta. Prima senzatie pe care o am in momentul pulverizarii este de racorire.

Mama a folosit.o cel mai mult pe a ei deoarece petrece foarte mult timp in aer liber si a folosit.o pentru a se racori si pentru a isi reimprospata tenul. Ea o lasa sa se usuce fara sa mai tamponeze tenul astfel ca senzatia de racorire dureaza mai mult. Tubul este destul de mic asa ca il poarta cu ea in geanta tot timpul. Dar avem o problema, deja atenteaza si la tubul meu:))

Recipientele pe care le.am primit noi au 100ml si pot fi gasite pe site.ul Ivatherm la pretul de 22.48 de lei iar cele de 200ml la pretul de 31.78 de lei. In functie de cat de mult o folositi un tub de 100ml va poate ajunge si doua luni.

vineri, 22 iunie 2012

Review - Perfect Mousse by Schwarzkopf


Pentru ca data trecuta am fost multumita de vopseaua spuma Palette Mouse Color m.am gandit sa mai incerc inca una tot de la Schwarzkopf si anume Perfect Mousse nuanta 388. Culoarea care mi.a iesit mie este aproape identica cu cea de pe cutie. Singura mea nemultumire este faptul ca nu am fost inspirata si am ales o culoare cam inchisa. Am tot cautat ba prin magazine ba pe site.ul Palette si tot nu am gasit o nuanta de roscat foarte aprinsa asa cum caut eu:((

Bun, acum ca mi.am exprimat nemultumirile:)) sa trecem si la review.

La fel ca si Pallete Mouse Color nici aceasta vopsea nu contine amoniac si are un miros usor fructat, placut. In cutie am gasit: o pereche de manusi, dispozitivul pentru aplicare, gelul colorant, capacul cu pompita pentru spuma, balsamul reparator si instructiunile de utilizare. Vopseaua se aplica pe parul uscat si este permanenta.


Dupa ce am facut poza mama s.a apucat sa pregateasca vopseaua. Nu am poze nici din timpul prepararii si nici al aplicarii:((

Prepararea vopselii a fost foarte simpla. Mama a turnat gelul colorant in recipientul alb i.a pus capacul si a inceput sa o amestece intorcand recipientul cu susul in jos. Vopseaua nu trebuie agitata ca un shake. Apoi a pompat spuma in palma si a inceput aplicarea. Ceea ce m.a uimit a fost faptul ca vopseaua parea un pic lichida dar aplicata pe par nu a curs absolut deloc. Dupa primele pompari a inceput totusi sa fie mai solida si sa se transforme in spuma.



Dupa 30 de minute am clatit cu apa calduta si am aplicat balamul reparator pe care l.am tinut in par 2 minute. 



Acesta este rezultatul final.

Cei 35 de ml pe care ii avea tubul cu gel colorant mi.au ajuns sa imi vopsesc tot parul care este lung pana aproape de fund. Tuburile de vopsea normala care au in jur de 100ml abia imi ajungeau pentru radacini nici nu se punea problema sa imi fac tot parul. Culoarea a iesit uniforma si stralcitoare.

Mama s.a declarat absolut incantata de vopselele spuma pentu ca aplicarea dureaza mult mai putin si este mai simpla, vopseaua nu curge si nu ii mai e frica de faptul ca este posibil sa nu imi ajunga. 

joi, 21 iunie 2012

Recomandarea lunii Iunie - Libraria Dalles

Hey there:) Luna iunie a inceput de ceva timp asa ca am considerat ca este momentul cel mai potrivit sa va mai recomand cate ceva. Luna aceasta va recomand Libraria Dalles pe care o gasiti in Bucuresti. Accesul in Sala Dalles (care apropo a suferit mari modificari de ultima data cand am fost acolo in sensul ca este muuuuult mai mica) se face prin librarie asa ca nu aveti cum sa o ratati.

Din punctul meu de vedere Dalles este cea mai mare si mai chill librarie ever. Nu a stat nimeni sa ma urmareasca, sa imi spuna ca nu am voie sa ating cartile sau sa ma intrebe insistent cu ce ma poate ajuta. Daca vroiam si aveam mai mult timp la dispozitie puteam sa citesc orice carte vroiam chiar acolo deoarece au si o zona special amenajata in sensul acesta.
Am vrut sa fac poze dar erau doua persoane care citeau si ar fi fost destul de ciudat sa le fac poza:)) Apropo mi.a placut foarte mult faptul ca desi puteai sa pui mana pe carti toate aratau foarte bine, nu aveau pagini indoite sau rupte. Cartile mai "pretioase" erau totusi "virgine" nefiind scoase din folia protectoare.

Am gasit carti din toate domeniile aranjate frumos pe sectii: biografii, muzica, beauty, beletristica. Acum hai sa vedem si cateva poze:

Sectia de muzica

Sectia de beauty 
Nu va puteti imagina cat de mare era sectia aceasta. Am gasit carti despre istoria modei, despre stilul lui Marilyn Monroe, despre cele mai apreciate stiluri vestimentare ale anilor de aur.

 Nu pot spune ca am fost foarte impresionata de cartea Make-up by Marie Claire. In interior sunt sfaturi de baza pentru incepatori, nimic iesit din comun. Nu cred ca isi merita banii. Pretul era de 55 Lei.

Cred ca deja i.ati recunoscut pe Elvis Presley si pe Brigitte Bardot. In dreapta pe culoar era sectia de discuri pentru pick-up.


Sper ca v.am facut curiosi iar daca vreti sa vizitati Libraria Dalles o gasiti in Bucuresti pe Bdl Nicolae Balcescu 18 sector 1. Este deschisa de luni pana duminica.

miercuri, 20 iunie 2012

Flormar Plus+ Quartz 099

Saptamana trecuta am incercat oja Plus+ Quartz de la Flormar in nuanta 099. Este un albastru absolut superb cu acoperire medie spre mare la primul strat. Aplicarea a doua straturi duce la acoperirea totala a unghiei. 


Sunt foarte multumita de rezistenta ojei deoarece a rezistat 7 zile intregi. In poze pe unghii am 3 straturi. Nu a facut bule de aer, nu s.a ciobit si nici nu mi.a ingalbenit unghiile.



 Cu flash.
 Fara flash.

Am aplicat mai intai oja, pe urma am aplicat Silk base & Top coat de la Miss Sporty iar pentru o uscare mai rapida am folosit Express Dryer de la Kallos.


marți, 19 iunie 2012

TAG: Cat costa fata ta?

Wow! Daca mai intarziam putin cu postarea de azi se facea o luna de cand primisem tag.ul. Multumesc Maddy ca te.ai gandit din nou la mine:* 

Tin sa mentionez totusi ca sunt cateva produse pe care eu nu le folosesc fie pentru ca nu imi plac fie pentru ca nu am nevoie de ele cum ar fi blush.ul. Il folosesc rar spre deloc iar atunci cand am nevoie de el il imprumut de la mama mea.

Fond de ten: L'Oreal Accord Parfait - 60 Lei

Pudra: L'Oreal Accord Parfait Poudre fondante unifiante- 57 Lei

Kit sprancene: Quatuor ombres et liner Yves Rocher - 79 Lei
(A treia nuanta)

Dunga neagra de la ochi: Quartet eye shadow Flormar - 20 Lei

Mascara: Yves Rocher - 60 Lei

Balsam de buze: Nivea Pearl&Shine - 10 Lei

Ruj: L'Oreal Glam Shine - 38 Lei

Total : 324 Lei

luni, 18 iunie 2012

Femeia din viata mea...



Cu femeia din viata mea eu impart tot: sfaturi, probleme, secrete pentru ca ea este MAMA. Este unul dintre cei doi oameni din viata mea care ma iubesc neconditionat, imi doresc doar binele, stiu ca pot avea incredere in ei si in sfaturile pe care mi le dau si pentru care eu as da ani din viata mea. 
In privinta ritualurilor de frumusete ea este cea care m.a invatat secretul aplicarii cremei pentru ochi, m.a invatat cum sa ma epilez corect, mi.a explicat de ce nu este bine sa folosesc lama, mi.a explicat ca este foarte important sa ma dau cu crema pe gat si pe maini. Felul in care am grija de pielea mea in ziua de azi la 24 de ani are stransa legatura cu toate sfaturile pe care le.am primit de la ea inca din adolescenta.
Si eu la randul meu am invatat.o cum sa isi aplice fondul de ten, cum sa isi contureze sprancenele cu creion sau cu fard.

In momentul in care a inceput campania organizata de Ivatherm in colaborare cu Trender am stiut clar ca mama este persoana care merita un rasfat din partea mea cu ajutorul celor doi organizatori. Atunci cand i.am ales produsele m.am gandit la tipul ei de ten si la nevoile acestuia. 

Vineri (15iunie) dimineata am primit telefon de la curier si in sfarsit a sosit mult asteptatul colet. Nu ma asteptam sa ajunga atat de repede de la Timisoara la Bucuresti avnd in vedere faptul ca Trender expediase coletele catre firma de curierat cu mult mai putin de 24 de ore inainte sa il primesc. A fost o surpriza foarte placuta si le multumesc pentru profesionalism.

Hai sa vedem si niste poze:)




Pentru mine am ales o crema pentru tenul gras cu tendinta acneica si Ivapur gel exfoliant. Mamei i.am ales un fond de ten pentru piele sensibila si o crema anti-aging contur de ochi. Acum sa vedem daca sta sau nu la pozat, la mama ma refeream:)) Pe langa cele 4 produse pe care le.am ales eu am mai primit si doua ape termale una pentru mine si una pentru ea.

Urmeaza ca in saptamanile viitoare sa testam produsele apoi sa facem cateva review.uri. Primul dintre ele va fi cel despre apa termala deoarece este cea care necesita cel mai putin timp pentru testare.

O intrebare de final: Voi ce lucruri ati invatat de la mamele voastre?

vineri, 15 iunie 2012

How clever is that?

Sertare pe post de biblioteca


Ascunzatoare in tocul de sus al usii.


Dulap ascuns in scari


Dormitor suspendat


Barca suspendata pe post de pat


Pat, dulap si birou


Pat ingropat


Pat ascuns in barca suspendata


Dormitor etajat 


Alte dulapuri ascunse in scari


Hamac pentru catei


Sculpturi in carti


Stropitoare pentru caini


Vase cu apa si mancare mascate de un dulap.


Cotet cu terasa


Arta realizata din creta.


Decorarea colturilor.

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com