miercuri, 31 octombrie 2012

Tutoriale de Halloween



Hey there:) Astazi este Halloween.ul si m.am gandit sa va dau cateva idei in cazul in care doriti sa va deghizati in aceasta seara. Am ales cateva tutoriale de pe Youtube care mie mi.au placut foarte mult:

Dulce Candy

 Doua dintre cele mai bune tutoriale ale ei!

Promise Phan


Juicystar07


Kandee Johnson

luni, 29 octombrie 2012

Halloween - Fun Facts




Halloween.ul cunoscut ca si All Hallows' Evening (Ajunul tuturor sfintilor) este o sarbatoare anuala care se serbeaza pe data de 31 ocombrie. Activitatile traditionale de Halloween includ sculptarea dovlecilor, colindatul, costume infricosatoare sau nu, farse, vizitarea locurilor bantuite si filmele de groaza.


Prima oara cuvantul Halloween a fost folosit in secolul 16 si reprezinta o varianta scotiana a ajunului sarbatorii tuturor sfintilor. Sarbatoarea are influente celtice si crestine si usor usor s.a raspandit in toata lumea fiecare adaptand.o in felul lor. Cel mai cunoscut simbol al acestei sarbatori este dovleacul scupltat despre care se crede ca alunga si sperie spiritele rele.


O legenda irlandeza spune ca Jack O'Lanterns (dovlecii sculptati si cu lumini in ei) era de fapt un barbat pe nume Jack care din cauza faptului ca l.a pacalit pe diavol de mai multe ori i.a fost interzis accesul si in rai si in iad. Astfel el isi petrece timpul pe pamant folosind dovlecii sculptati pentru a ii face pe oamnei sa se rataceasca.

Se spune ca in noaptea de Halloween daca stai in fata oglinzii la miezul noptii vei putea vedea reflectia sortitului deasupra umarului stang.

 Irlanda se crede ca este tara in care s.a nascut sarbatoarea.

Copiii au de doua ori mai multe sanse sa fie victimele accidentelor rutiere decat in oricare alta noapte a anului.

Halloween.ul este una dintre cele mai vechi sarbatori datand inca de acum 2000 ani si era sarbatorita de catre celti.

Halloween.ul este sarbatorit la sfarsitul sezonului de recoltat si simbolizeaza moartea.

Calatorii poarta cu ei o bucata de paine cu sare pentru a tine la distanta vrajitoarele.

Conform unei legende daca vezi un paianjen de Halloween de fapt este spiritul unei fiinte dragi care vegheaza asupra ta.

miercuri, 24 octombrie 2012

10 beneficii ale ciocolatei




Top 10 beneficii ale ciocolatei:


Contine antioxidanti

Ciocolata amaruie are puterea de a scadea tensiunea arteriala

Reduce colesterolul cu 10%

Este un antidepresiv natural

Lupta impotriva cancerului. Ciocolata este unul dintre alimentele bune in lupta cu aceasta boala impreuna cu usturoiul, vinul rosu si ceaiul.

Previne aparitia cariilor deoarece contine un ngredient care elimina bacteriile aflate in cavitatea orala

Ajuta la o viata mai lunga cu mai putine boli

Este bogata in magneziu

Antioxidantii din cacao curata arterele

Ciocolata neagra este buna pentru creier si imbunatateste memoria.

luni, 22 octombrie 2012

12 metode pentru cresterea imunitatii



Se apropie sezonul rece si nimic nu e mai rau decat o raceala care se lasa cu febra, dureri de cat si o tuse care nu se lasa dusa. Putem sa ne ferim de raceala si din interior dar si din exterior. Exteriorul este simplu haine groase, esarfa, alte chestii care iti tin de cald si fara aer conditionat.


Iata cateva metode pentru cresterea imunitatii:


  • suplimente cu vitamina D luate zilnic
  • bai de soare cat mai mult posibil chiar si razele de soare care iti mangaie chipul produc vitamina D (nu uitati de SPF)
  • folositi un filtru de aer in casa pentru a filtra bacteriile si praful care circula in interiorul casei
  • luati suplimente special create pentru a iti proteja tractul respirator
  • feriti.va de chimicalele care va scad imunitatea si care se gasesc in detergenti, produse de ingrijire personala
  • mancati feluri de mancare cu un continut ridicat de condimente:curry, rozmarin, piper
  • in sezonul rece evitati branzeturile si laptele procesat
  • luati vitamine cum ar fi zinc si seleniu
  • spalati.va pe maini mai des
  • dormiti suficient deoarece lipsa somnului compromite sistemul imun
  • beti sucuri naturale de fructe si legume
  • reduceti stresul cat mai mult posibil

miercuri, 17 octombrie 2012

Review - Fond de ten La Roche-Posay



Fondul de ten La Roche-Posay Toleriane este destinat pielii sensibile, tenului acneic, cu pete rosii sau uscat. Nu contine conservanti, parfum, parabeni, nu duce la aparitia punctelor negre, este hipoalergic si are SPF 25.

Are o textura flexibila si promite un machiaj natural, de lunga durata fara efect de masca. Calmeaza pielea scazandu.i sensibilitatea si ofera un aspect mat. 

Este disponibil in 6 nuante: 10 - Ivory, 11 - Light Beige, 13 - Sandy Beige, 15 - Golden, 16 - Tan si 17 - Toffee. Pretul este undeva in jurul a 80 de lei. Eu l.am gasit pe solarisfarm.ro la pretul promotional de 69.62 de lei unde sunt disponibile doar 4 nuante.

L.am folosit in ultim perioada deoarece mi.a aparut o mica iritatie pe fata in special pe frunte de care imi e cam greu sa scap si se formeaza mici cojite ORIBIL!!! Imi place ca e foarte usor de intins iar gradul de acoperire este foarte bun si nu se transfera pe ecranul telefonului. Tenul are un aspect mat dar il ajuta si fixarea cu un strat de pudra. 

Il recomand pentru persoanele cu ten sensibil predispus iritatiilor.

luni, 15 octombrie 2012

Cum arata bancile din Belgia?





















luni, 8 octombrie 2012

Aplicarea fardului in functie de forma ochilor


Hey there:) Scuze ca am fost M.I.A. atatea zile dar saptamana trecuta a fost extrem de grea. Am fost racita, obosita si nu am avut timp sa scriu nimic. Acum ca mi.am revenit si ma simt ceva mai bine m.am gandit sa scriu o postare despre aplicarea corecta a fardului de pleoape in functie de forma ochilor.

Exista 7 tipuri de forme de ochi de care trebuie sa tinem cont pentru a ii pune in evidenta:

Ochii apropiati


Cum iti dai seama daca ai ochi apropiati? Simplu daca distanta dintre ochi este mai mica decat lungimea unui ochi atunci inseamna ca ai ochi apropiati. Pentru a putea crea impresia de latime in coltul intern al ochiului trebuie aplicata o nuanta deschisa iar in coltul extern o nuanta inchisa. Acelasi truc este valabil si pentru pleoapele inferioare. Conturul ochilor trebuie sa inceapa la o treime din lungimea pleoapei superioare.

Ochii departati


Ai ochi departati daca distanta dintre ei este mai mare decat lungimea unui singur ochi. Pentru a micsora distanta dintre ochi trebuie aplicata o culoare mai inchisa inspre nas. Fardul se aplica dinspre exteior catre interior estompand culoarea spre interior.

Ochii mici


Pentru ochii mici trebuie alese farduri pastelate, deschise la culoare, sidefate si un anticearcane mai deschis la culoare decat fondul de ten. Evitati accentuarea ochilor cu dermatograf negru.

Ochii rotunzi


Cel mai bun truc pentru ochii rotunzi este conturarea lor cu un dermatograf negru. Se pot folosi si nuante in degrade.

Ochii adanciti in orbite


Pentru a scoate ochii in evidenta se folosesc nuante deschise pe toata pleoapa, in coltul intern se folosesc nuante deschise la culoare si sidefate iar in coltul exterior nuante inchise care se blenduiesc bine si pe coltul extern al arcadei ca un fel de smokey eyes.

Ochii proeminenti


Culoarea cea mai inchisa va fi aplicata cat mai aproape posibil de gene si va fi estompata cu cat mai mult se va apropia de sprancene.

Ochii cu pleopele cazute


In cazul acestei forme de ochii pliul pleoapei nu este vizibil. Pe arcada se aplica nuanta deschisa, tonul neutru se aplica pe intreaga pleoapa iar culoarea mai inchisa in pliul pleoapei. Secretul pentru un machiaj reusit il reprezinta ridicarea culorilor pe pleoapa mai mult decat in cazul celorlalte forme de ochi. Trebuie evitata folosirea de tonuri inchise pe toata pleoapa.
 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com