miercuri, 29 februarie 2012

Eurovision 2012


Au fost alese deja cele 15 melodii care vor participa la selectia nationala din data de 10 martie. Juriul a ales si doua rezerve care vor participa la concurs doar in cazul in care unii artisti doresc sa se retraga sau sunt eliminati.

Artistul care va castiga selectia nationala va participa la semifinalele din Azerbaidjan din 22 mai iar daca va trece de aceasta etapa vor intra in finala din data de 26 mai.

Mai jos sunt cele 15 piese plus rezervele:

1. Catalin Josan - Call my name

2. Mandinga - Zaleilah

3. Vicky Red - If you ever feel

4. Bianca Purcarea - Don't say sorry

5. Electric Fence - Sun-ta

6. Ovidiu Anton - I walk alone

7. Ana Mardare - This must be love

8. Ioana Bianca Anuta - Girls don't cry

9. RPK - Singura care

10. Tasha - Say my name

11. Lucian Oros - The best a man can get

12. Bianca Purcarea - Twilight

13. Raluca Ocneanu - Time is on my side

14. Ana Mardare - If you find simple words to say

15. Miss Mary - Rollin

Rezerve: Edict - Young spirit
                Loredana Cavasdan - Choose me

luni, 27 februarie 2012

Martisoare



1 Martie se apropie cu pasi repezi. Intotdeauna imi aduc aminte cu cate martisoare ma duceam la scoala. Aveam o punguta plina si intotdeauna le daruiam profesoarelor si colegelor mele. Plecam cu punguta si ma intorceam cu ea si mai plina. Saracii baieti:))

In perioada asta pietele sunt pline ochi de vanzatori ambulanti de martisoare si magazinele la fel. Dand totusi un search pe Google am descoperit ca cineva s.a gandit chiar sa faca un site dedicat vanzarii de martisoare online.

Site.ul pe care totusi m.am uitat totusi este http://www.e-martisoare.ro si ma.m gandit sa impartasesc si cu voi cele mai dragute martisoare pe care le.am vazut.


Martisoare de tip brosa:







Martisoare pandantiv:





Martisoare de argint:



Martisoare din aur:





Va doresc tuturor o primavara cat mai placuta plina de soare, cadura si iubire!!!




vineri, 24 februarie 2012

How To: Spice Up Your Nails


Cum spuneam in postarea anterioara am descoperit nuanta perfecta de mov pe care am cautat.o foarte mult timp. Este vorba despre Seventeen 262. Pentru ca mi.a placut nuanta am incercat sa o pastrez cat mai mult pe unghii astfel incat in momentul in care am observat ca este foarte posibil sa se ciobeasca la colturi am aplicat pe deasupra un lac cu sclipici.

Am descoperit acum mult timp aceasta solutie pentru a imi salva oja dar nu am incercat niciodata pana acum sa aplic sclipiciul si peste o culoare mai deschisa. Mi se pare ca sclipiciul se potriveste mai mult cu nuantele inchise decat cu cele deschise. Particulele de sclipici sunt multicolore, foarte mici astfel incat nu pare ''cheap'' si arata mult mai bine la lumina naturala. Lacul cu sclipici are totusi tendinta sa nu fie stralucitor ci un pic mai mat.

Cu ajutorul acestei metode am reusit sa port aceeasi culoare aproape doua saptamani. O saptamana fara sclipici si 4-5 zile cu sclipici.




joi, 23 februarie 2012

Swatches - Nail Polish

Acum ceva timp am facut o postare despre ojele pe care mi le.am cumparat in ultima perioada. Postarea o gasiti aici. A durat destul de mult pana am reusit sa le fac poze unghiilor pentru ca toate ojele au fost foarte rezistente.

Sa trecem direct la treaba sa va arat swatch.urile si sa va spun si cateva cuvinte despre ele.


Miss Sporty Clubbing Colors -  302
Culoarea este extrem de frumoasa iar oja este destul de rezistenta. Singurul lucru care nu imi place este faptul ca pensula este extrem de groasa iar la aplicarea celui de.al doilea strat sterge oja deja aflata pe unghie astfel incat raman ba dare ba locuri fara oja. Am avut mare noroc cu un lac de stralucire de la Avon care se usuca foarte repede si l.am aplicat dupa ultimul strat  astfel incat desi oja era foarte groasa nu s.au format bule de aer. A rezistat in jur de 5 zile.


Seventeen - 327
Un albastru navy foarte dragut. Am aplicat.o in doua straturi dar cred ca mai mergea inca unul. Se pot observa la radacina unghiei zone mai deschise la culoare care ar fi fost cu succes acoperite de catre cel de.al treilea strat. A rezistat pe unghii o saptamana intreaga fara a folosi top coat si nu s.a ciobit.


 Seventeen - 262
Pot spune ca este nuanta de mov pe care o cautam de foarte mult timp. Am aplicat.o in 3 straturi pentru o acoperire perfecta, nu a facut bule de aer iar fara top coat a rezistat aproape doua saptamani. Pot spune cu mana pe inima ca este una dintre cele mai rezistente oje pe care le.am incercat vreodata daca nu chiar cea mai rezistenta. A sarit foarte putin pe varfuri spre sfarsitul perioadei in care am purtat.o. O recomand cu cea mai mare caldura. MERITA!


Seventeen - 315
Nuanta este foarte frumoasa un pic mai inchisa decat un baby pink. Dintre cele patru oje ea mi.a facut cele mai mari probleme la capitolul acoperire. Abia am reusit cu al patrulea strat sa acopar toata unghia si sa uniformizez culoarea. Mi.a placut totusi ca nici ea nu a facut bule de aer cum ar fi facut prima oja daca nu foloseam acel lac de stralucire. Fara top coat a rezistat in jur de 5-6 zile.

Recomand cu incredere ojele de la Seventeen pentru ca sunt foarte rezistente iar gama de nuante este foarte variata. Chiar avem de unde alege!

miercuri, 22 februarie 2012

Kerry Howley - Bijuterii din par uman





Da ati citit bine. Kerry Howley este un bijutier contemporan a carei colectie "Attraction/Aversion" a castigat premiul pentru inovatie si excelenta oferit de catre Muzeul de Arhitectura Interna. Kerry este fascinata de puterea materialelor de a ne influenta raspunsul emotional in interactiunea cu bijuteriile dar este interesata si de felul in care raspunsurile si emotiile sunt contradictorii.

Bijuteriile sunt realizate din par uman, un material familiar cu care toti ne mandrim. Cu toate acestea in momentul in care firul de par se desprinde de corp devine o sursa de aversiune. Prin forma familiara a unui colier si cu ajutorul modelelor si simetriei care sunt instinctiv placute, Kerry a creat un echilibru delicat intre sentimentele privitorului/purtatorului de aversiune si atractie.

Bijuteriile pot fi purtate dar pot fi si transformate in tablouri. Eu una nu as putea sa port o bijuterie facuta din par mai ales daca este facut din parul altcuiva dar apreciez creativitatea de care a dat dovada Kerry cu aceasta colectie.





marți, 21 februarie 2012

DIY: Homemade Tonic Lotion ( Part 2 )



Am revenit cu noi retete cu ajutorul carora va pteti face singure lotiuni tonice. Prima parte o gasiti aici.


Lotiune tonica cu musetel

Ingrediente:
*60ml apa distilata
*un pliculet de ceai de musetel

In cele 60 mg de apa distilata fiarta se adauga un pliculet de ceai de musetel. Se lasa la infuzat timp de 5 minute exact ca un ceai. Dupa ce se raceste lotiunea poate fi pusa intr.o sticluta. Dupa aplicare nu este necesara spalarea fetei.


Lotiune tonica cu otet de mere

Ingrediente:
*100ml otet de mere
*100ml apa distilata

Intr.o sticluta se adauga otetul de mere si apa distilata si se agita bine. La fel ca mai sus fat nu necesita spalare.


Lotiune tonica cu pepene

Ingrediente:
*2 linguri de suc de pepene
*2 linguri apa distilata
*1 lingura de vodka

Se combina cele 3 ingrediente iar solutia obtinuta se pastreaza intr.o sticluta. Lotiunea nu poate fi utilizata mai mult de 10 zile.


Lotiune tonica cu apa de trandafiri

Intr.o craticioara se pun cateva petale de trandafir peste care se adauga apa, se copera cu un capac pus cu fundul in sus si se pune oala pe foc mic. In momentul in care apa devie rozalie iar pe suprafata acesteia se pot observa pete de ulei se opreste focul. Lichidul se strecoara intr.o sticla si se pune la frigider.

duminică, 19 februarie 2012

Premios Lo Nuestro 2012



Hey:) Pe 16 februarie a avut loc decernarea premiilor Lo Nuestro 2012. Ca de fiecare data evenimentul a fost organizat la Miami, transmis in direct de Univision si prezentat de catre Jacqueline Bracamontes si Eduardo Santamarina.

Evident ca au existat si probleme. Nominalizarea lui Dulce Maria nu a fost nici mentionata nici transmisa la tv.

Dulce Maria si Christopher Von Uckermann ( ex - RBD )


Cele mai bine imbracate:








Cele mai prost imbracate:





Castigatori:

General:

Artist of the year: Shakira
Collaboration of the year:  Daddy Yankee feat Prince Royce – Ven Conmigo


Pop:

Album of the year: Sale el Sol - Shakira
Song of the year: Shakira feat El Cata - Rabiosa
Best male artist: Enrique Iglesias
Best female artist: Shakira
Best group or duo: Camila
Breakout artist or duo of the year: Natalia Jimenez

Rock:

Album of the year: Mana - Drama y luz
Song of the year: Alejandra Guzman feat Moderatto – Dia de suerte
Artist of the year: Mana


Urban:

Album of the year: Pitbull - Armando
Song of the year: Don Omar - Taboo
Artist of the year: Pitbull

miercuri, 15 februarie 2012

TAG!!! Show Me Your Desk



Un tag cat de cat nou circula prin intreaga blogosfera. Acesta presupune sa va prezint biroul meu si inca de cand am inceput blogul am vrut sa il postez dar nu am avut timp. Intotdeauna mi.am considerat biroul ca locul meu de creatie, locul care imi da puterea de a cuceri lumea intreaga.

Biroul in sine l.am cumparat acum multi ani din Carrefour parca, am facut impreuna clasa a- VIII- a, liceul, facultatea, masteratul si a rezistat absolut eroic unei mutarii acum 3 ani. 

Ii dau tagul mai departe lui Maddy.


Asa arata biroul meu acum ca am terminat cu scoala, cu examenele dar a avut si zile mai negre. Voi posta la sfarsit o poza cu felul in care arata in timpul sesiunii:)) 
In mod normal pe biroul meu se afla de la dreapta la stanga: 
* un suport de bijuterii 
* o caseta de bijuterii
* un catel de plus
* un tub de lipici
* o cutie in care imi tin pixurile
* o cutie unde tin hartia
* cateva caiete


In partea dreapta am facut pe comanda un dulap si un coltar pentru a ocupa spatiul liber de langa birou.

Coltarul este ocupat de singurele plante care au reusit sa supravietuiasca si anume 4 bambusi, un aranjament floral care acum s.a uscat, un bonsai uscat si cateva decoratiuni. Pe ultimul raft am o lanterna, telefonul vechi, cd.uri si un bol in care tin cablul de la camera.





 Imi place la nebunie acest suport pentru bijuterii si da bine in peisaj:))


In partea stanga eram in toiul pregatirilor pentru sesiune iar in partea dreapta in timpul sesiunii:))


marți, 14 februarie 2012

Serialele anilor ’90


Heeeeelp I’m drowning!!! Din butoiul cu melancolie se ivesc doua degetele da, da...sunt ale subsemnatei.

Avand in vedere faptul ca de curand am inceput sa urmaresc un nou serial ale carui prime episoade mi s.au parut foarte interesante dar pe urma a devenit extrem de boring am inceput sa ma gandesc la serialele pe care le urmarem in copilare. Erau atat de multe si atat de bune... incat chiar si acum imi aduc aminte actiunea fiecaruia dintre ele.

Intr.o ordine absolut aleatorie iata ce seriale am urmarit eu in anii ’90:

1. Dr Quinn



2. Twin Peaks



3. Dallas



4. Dosarele X



5. Nikita



6. Baywatch



7. Santa Barbara



8. Melrose Place



9. Familia Bundy



10. M.A.S.H.



11. Pasarea Spin


luni, 13 februarie 2012

DIY: Homemade Tonic Lotion ( Part 1 )



Unul dintre pasii ritualului meu de demachiere il reprezinta aplicarea unei lotiuni tonice. O aplic atat dimineata cat si seara dupa demachiere si inainte de aplicarea cremei hidratante.

Lotiunea tonica are o multime de beneficii printre care:

*inchide porii
*reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor
*reduce excesul de sebum
*tonifica pielea
*protejeaza fata de fum, toxine

Pentru a beneficia din plin de toate proprietatile unei lotiuni tonice este recomandata utilizarea unei lotiuni homemade folosind tot ceea ce natura ne pune la dispozitie.


Lotiune tonica din castraveti

Ingrediente:
*jumatate de castravete
*jumatate de rosie
*30ml d vodka

Se amesteca bine ingredientele pana se obtine o pasta omogena care se depoziteaza intr.o sticluta. Lotiunea obtinuta se aplica lasand sa actioneze 5 minute dupa care se curata bine fata cu apa calduta. Lotiunea poate fi folosita timp de 10 zile.


Lotiune tonica din miere si mere

Ingrediente:
*un mar mediu
*o lingura de miere

Marul se curata de coaja, se taie cubulete si se paseaza cu ajutorul unui blender. Peste pasta astfel obtinuta se adauga o lingura de miere si se amesteca pana ce pasta devine omogena. Lotiunea se aplica lasand sa actioneze timp de 15 minute dupa care se curata fata cu apa calduta.


Lotiune tonica din menta si lamaie

Ingrediente:
*un pliculet de ceai de menta
*o lingura de suc proaspat de lamaie
*30g de hamamelis

Intr.o cana cu apa fierbinte se adauga pliculetul de ceai lasandu.l sa actioneze timp de 10 minute. Dupa ce lichidul s.a racit se adauga sucul de lamaie si cele 30 g de hamamelis. Solutia astfel obtinuta se depoziteaza int.o sticluta si se pastreaza la frigider. Dupa aplicarea lotiunii fata nu necesita a fi spalata.

sâmbătă, 11 februarie 2012

Review - Too Faced Primed & Poreless – Loose Powder

Hello:) De foarte mult timp cautam o pudra translucida asa ca m.am hotarat sa achizitionez ” Too Faced Primed & Poreless – Loose Powder’’ pe care am gasit.o la Sephora (115 lei).




Ce este: A silky, translucent finishing veil that adjusts to any skintone while minimizing the appearance of pores and fine lines.
Ce face: Primed and Poreless Powder contains a high-resolution, reflective powder technology that transforms skin by visually minimizing pores, fine lines, and imperfections for an airbrushed-looking finish. Our weightless powder can be worn alone, or under and over foundation to prep skin, lockdown makeup, and control shine for a complexion-smoothing, flawless finish.

Dupa ce am folosit.o o luna de zile am putut sa.mi formez o parere foarte buna despre ea:

* este o pudra lejera
* micsoreaza porii
* se adapteaza la culoarea tenului pe care este folosita
* deoarece nu are putere de acoperire ci doar de fixare este foarte naturala
* zona T nu se mai ingrasa atat de repede

O recomand cu caldura tuturor fetelor care au un ten mixt spre gras si vor sa tina sebumul sub control fiind perfecta pentru sezonul mai cald.

joi, 9 februarie 2012

Valentine's Day Gift Ideas




Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi asa ca m.am gandit sa impart cu voi cateva idei de cadouri. Chiar daca nu (ar trebui sa) avem nevoie de o zi care sa ne aminteasca ca ne iubim trebuie sa recunoastem cat de multa placere ne face sa primim cadouri dar sa le si sa daruim.

In cazul in care nu te poti decide asupra unui cadou un Album foto personalizat nu are cum sa dea gres. 100 de pagini A4 = 300lei. Tablourile personalizate au de asemenea succes. Orice poza poate fi transformata intr.un tablou (tu aduci poza iar ei iti fac tabloul). 

La Taifas ne propune o cina romantica in stil marocan iar pensiunea Cheile Rasnoavei ne propune un weekend romantic in fata semineului pentru 250lei/noapte.


Pentru amandoi:



Pentru el:



Pentru ea:




luni, 6 februarie 2012

1-0 Winter wins!



Am incercat azi sa trag de timp, in zadar tot a trebuit sa ies din casa. Ningea, batea vantul iar zapada in unele zone era pana la genunchi. Am fost nevoita sa ma urc in autobuz de pe carosabil deoarece pe trotuar nu se putea merge. Nimeni nu a avut bunavointa sa dea zapada din fata portilor desi sunt obligati sa o faca. Nici macar batatorita nu era iar singurul loc de pe trotuar fara zapada era ocupat de o masina al carei sofer a hotarat ca nu exista loc mai potrivit pentru a parca.

Un drum pe care in mod normal il faceam intr.o ora astazi mi.a luat doua ore. Asa ca pentru cei ce ma tot bateau la cap sa iesim la o cafea n.aveti nici o sansa sa ma mai vedeti la fata pana nu se topeste zapada.

Inteleg ca ninge abundent dar nici autoritatile nu iau masuri. Am vazut azi o gramada de pluguri care mergeau cu lamele ridicate. Nu stiu cum se face dar pe cei de la primarii tot timpul iarna ii ia prin surprindere niciodata nu se asteapta sa ninga.   

 06.02.2012 ora 09:30
 06.02.2012 ora 12:00
06.02.2012 ora 13:45 Piata Universitatii (nici in centru situatia nu e mai roz)

In timp ce unii se lupta cu nametii pisoiul meu doarme fara nici o problema. Eh in stilul asta sa tot fie iarna si sa ninga:))

 
Copyright 2009 ...moments people places.... Powered by Blogger
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress by Wpthemescreator
Download Royalty free images without registering at Pixmac.com